Riang Raya Aidilfitri


Sepertimana tahun2 sebelum ini....
YB Menteri Pelancongan & Kebudayaan Malaysia akan mengadakan Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri di kawasan Parlimen beliau di Parlimen Padang Rengas.....
Kali ini majlis ini akan diadakan di MRSM Kuala Kangsar....
Jika tahun2 sebelum ini majlis diadakan pada waktu malam....
kali ini untuk kemudahan semua majlis akan bermula pada jam 1.00 - 7.00 petang....
pada 26 Julai 2015 (Ahad)...
moh kome semua kita meriahkan acara ini nanti.....

Pesta Makan Durian Sahom

Restoran Sahom Valley Grill House
Pada peminat durian....
Moh kome...
tengah2 musim raya ni jangan lepaskan peluang...
untuk menikmati durian sebanyak mana kome boleh dengan hanya membeli kupon dengan harga RM10.00 je....

Bertempat di Restoran Sahom Valley Grill House pada 24 - 25 Julai 2015 ni nanti...
Makan le sebanyak mana yang kome mampu.....
Apa yang awok tau ada juga acara lain yang akan diadakan disini nanti....
Untuk keterangan lanjut kome boleh hubungi nombor tertera di banner di atas.....

P/S: Iklan ini betul semasa awok menaikkan entri ini.... kecuali ada pindaan itu bukanle dibawah bidang kuasa awok ye!

Big Bad Wolf Book Sale Ipoh

Big Bad Wolf Book Sale Ipoh


Ok...
walopon sekarang ni semua orang dalam mood nak beraya....
awok nak lari sikit dari mood raya....
moh kita pergi beli buku.....

seperti Big Bad Wolf Book Sale 2014 yang berlangsung di Ipoh...
dari 10 - 20 Julai 2015 ........
kali ni..... tempatnya masih ditempat yang sama....
di PHL Convention Centre, Menglembu....


tak jumpa jugak??? .... ini alamat tempat tu
169, Hala Perusahaan Menglembu 13, Kawasan Perindustrian Menglembu, Ipoh, 
ini koordinat tempat tu.... 101.045, 4.578
waze kan ada!......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss