Masalah Gambo tak keluo....

Awok tanye sikit pade kome ni....
awok semenjak due menjak tak menulih kat sini....
asei awok nak upload gambo awok ke blog....
tak mau keluo nye...

pueh (puas) awok tuko setting gambo..
daghi (dari) saiz large kepade medium...
tapi sampei sudah gambo tak keluo jugak...
awok baghu (baru) je cadang nak upload gambo ghaye (raya) awok...
stended le awok....
tunggu oghang (orang) habeh (habis) beghaye (beraya) baghu (baru) nak upload gambo ghaye (raya)...

tulong kome......
awok tak dapat ndak detect ape ke masalah nye....

7 Responses to "Masalah Gambo tak keluo...."

  1. Salam Yob Shahril,

    Ye ke gitu? Akak lagilah bute IT. Cuba try tanya Yob Joyiman kat Aku dan Teksi blogspot.com, dia tu terer pasal mende2 IT ni. Semoga berusaha dan berjaya Yob!

    ReplyDelete
  2. awok takde mslh gitu plak..nape yek..rasanya penah jugak awok tka dpt uplod gambo tp lepas tu ok balik

    ReplyDelete
  3. ce try masuk dalam photobucket dulu.. peh tu baru masuk dalam blog.. try la kot mau..

    ReplyDelete
  4. picasa album dah penuh kot..cer cari tutorial utk tambah user..tak pun tanya la yg pakar..hehee

    ReplyDelete
  5. yop gambo tu simpan di mana ..
    dalam document kat pc ka atau di photobucket.com ..

    semasa dalam posting mode tu guna insert image .. atau dari photobucket copy je html image tu ..

    menjadi ka idak yop ..

    ReplyDelete
  6. miker aplot gambor dekat imejshack ke? kalo imageshack die akan gantikan imej kite dgn gambor katak.

    Care nk setelkan hei ni dengan rejisterkan domain miker di sini:

    http://stream.imageshack.us/content.php?page=register_domain

    rejisterkan dkosonglapan.blogspot ni n semua imej dr imageshack yg ingin mike pablish di sini akan keluor (diberi keizinan dari imageshack)

    Sekian selamat menchoba!

    ReplyDelete
  7. @Kak Halima....
    Insyallah awok akan jengok blog yang akak bagi tu....... awok pun same...IT ni setakat basic gheti le....

    @cik Kalamhati....
    kali ni bile awok nak aplod daghi henpon ato kamera ato komputer awok.....asik tak keluo je...tapi kalo yang daghi web ato blog lain ok je...

    @cik eda_ej...
    awok lupe ndak kabo...... masalah awok bile ndak aplod daghi henpon ato kamera ato komputer awok...

    @MamaYatie...
    awok cube dulu.....

    @Yop Ringgo...
    awok lupe ndak kabo....sume gambo dekat pc, henpon ato kamera...... dulu ok je ndak aplod teghoih...sekaghang ni pulak udah tak mau.... nampok gaye awok kene aplod dulu kat photobucket dulu le...

    @Edel...
    ni masalah sebab gambo direct daghi henpon, kamera ato komputer awok..... itu yang heghan sebab dulu ok.... tapi itu le...ndak terai dulu aplod kat photobucket dulu...baghu masok ke blog....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss