Senarai Hotel di Grik & Pengkalan Hulu

Kali ni awok letakkan senarai hotel dan resort yang berada di Grik dan Pengkalan Hulu.....
untuk memudahkan kengkawan ........
awok letakkan sekali no telefon dan no faks untuk kome hubungi...
pade yang rase senarai ni perlu ditambah.... 
maklumkan pade awok........ awok akan tambah...
pade kengkawan yang nakkan senarai hotel di tempat lain.....
bagitau awok.....dan awok akan letakkan di entri lain pulak......

sementaghe tu.....senarai2 hotel yang dah pernah awok letak di tempat lain.... seperti dibawah ni...


Bandar Hotel Alamat Telefon Faks
Grik Avana Hotel No. 90 Jalan Takong Datuk, 33300 Gerik, Perak. 05-7910639
Grik Belum Rainforest Resort Km. 35.8, Lebuhraya Timur Barat, P.O. Box 69, Grik, 33300 Perak. 05-7916800 05-7917600
Grik Banding Lakeside Inn Resort Tasik Banding Hotel Sdn Bhd,Banding KM39 Lebuhraya Timur Barat,33200 Grik 05-7912214 05-7914991
Grik Bee Loon Lodge No. 3, Jln. Tun Saban, Grik,  33300, Perak. 05-7913957
Grik Cemara Inn No. 32, Jln. Sultan Iskandar, Grik, 33300 Perak. 05-7911377
Grik Friendly Park Hotel No. 60, 1st & 2nd Floor, Jln. Tokong Datuk, Grik, 33300 Perak. 05-7912378 05-7915196
Grik Golden City Hotel No. 26, Jln. Tokong Datuk, Grik, 33300 Perak. 05-7911129
Grik Great Wall Hotel No. 20 - 22, Jln. Tokong Datuk, Grik, 33300 Perak. 05-7911211 05-7912313
Grik Rome Hotel No. 1, Jln. Tun Saban, Grik, 33300 Perak. 05-7912242
Grik Rumah Rehat Grik No. 682, Jln. Hj. Meor Yahya, Grik, 33300 Perak. 05-7911454 05-7912092
Grik Shar Shalom Hotel Inn & Kafe No.69-71 Jln Takong Datoh, 33300 Gerik, Perak 05-7918899
Grik Sri Inai Inn 05-7911551 05-7915686
Grik Sumer Inn Hotel No 62, Jalan Takong Datoh, 33300 Gerik Perak. 05-7912378
Pgkln Hulu Chalet Air Panas Chalet Air Panas Pengkalan Ulu, Pengkalan Ulu, 33100 Perak. 04-4770579 04- 4778422
Pgkln Hulu Chalet Sri Tasik Majlis Daerah, Pengkalan Hulu, 33100 Perak. 04-4778404 04-4778881
Pgkln Hulu Highland Hotel No. 24, Jln. Iskandar, Pengkalan Hulu, 33100 Perak. 04-4778481
Pgkln Hulu Hotel Hilltown No.11 Jln Tasek, Pengkalan hulu,33100 Perak. 04-4778032 04-4778479
Pgkln Hulu Hotel Iskandar Jln Iskandar, 33100 Pengkalan Hulu, Perak. 04-4770812
Pgkln Hulu Hotel Shanaz Arked Perniagaan Jln Bentong, Pengakalan Hulu, Perak. 019-5729564
Pgkln Hulu Rumah Peranginan Pengkalan Hulu Jalan Padang, 33100 P. Hulu, Perak. 04- 4778500
Pgkln Hulu Rumah Rehat Pengkalan Ulu Pengkalan Hulu 33100 Perak. 04-4778500 04-4778500



11 Responses to "Senarai Hotel di Grik & Pengkalan Hulu"

  1. boleh tahan banyok juge hotel kat grik ni ye. kaloh kuala ..hehe

    ReplyDelete
  2. itule... tapi mane cik amirah tau hotel kat Kuale tak banyak ye??... sbbnye mmg list hotel kat Kuale yang ade kat awok ni tak banyak.....

    ReplyDelete
  3. cik AiSyA LiEzA....
    ambooiii....rege pun nak jugakkk.... itu sebabnye ngape awok letak nombor tipon tuuu....

    cik Norliza Nordin...
    tq...tq....

    ReplyDelete
  4. grik tak pernah sampai..situ landmark apa ye?

    hari tu anak bos kawin,konvoi kami pergi cenderiang..best sebab rumah tu dekat giler dgn lata kijang n bos pulak suruh angkut segala buah2 an..makan kat tepi air terjun heaven he2..

    wah banyak area perak saya tak sampai lagi..huhu...

    ReplyDelete
  5. cik ||aLeaSaRa||
    ooo...Grik ni kawasan kem askar.... kalo nak kesini.... daghi Highway Plus...keluo exit KUala Kangsar..... dan terussssss jeeeeeeee....... mmg kompem sampei......
    yang Chenderiang tu kat area Tapah.... itu yang mike jumpe Lata Kinjang tuuu..... Kinjang ye...bukan Kijang..... jadinye...pergilah melancongggg

    ReplyDelete
  6. Cik Mizz Aiza...
    Tq



    tq..... Tq... Lagi tambah awok bersemangat berblog.....



    ReplyDelete
  7. http://hnmhotelpengkalanhulu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Terima kasih tuan tanah. ..informasi sangat..subscribe jadi followers gamaknya.

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss