Kuiz Pelancongan Sempena Tahun Melawat Malaysia 2014


Bersempena dengan Tahun Melawat Malaysia 2014 nanti...
Opis awok ade menganjurkan kuiz pelancongan yang akan ke udara setiap haghi Khamis jam 5.45 - 6.00 petang....
Kuiz Pelancongan yang dah pun bermule minggu lepas ni akan bersiaran di stesyen Radio PerakFM  .......
yang awok tau ...hadiah2 nye memang lumayan....
contohnye macam minggu lepas (17 Oktober 2013)... Lost World of Tambun dijemput untuk minggu tu ....
dan hadiah yang deme beghikan bernilai RM600.00........

setiap soalan serta hadiah diberikan berdasarkan tetamu jemputan pada minggu tersebut......
kalo minggu tu Gua Tempurung....... soalan dengan hadiah nye deme le yang bagi....... dan sama le mengikut minggu...lupe pulak nak bagi nombor telefon nye ye!!! 05-545 0343......
pade yang berkesempatan kome bulih mencube....

errr....awok ade try caghi streaming link PerakFM....
tapi awok tak bulih bukak..... tapi takpe awok tinggei kan link nye dibawah untuk kome cube....

Link 1
Link 2
Link 3

Sementaghe Yob dengan Yong yang ade di Perak dan sempadan Perak ...
kome bulih tuko frekuensi kome mengikut tempat kome beghade....


IPOH                                    FM 95.6 MHz
CHANGKAT REMBIAN       FM 97.3 MHz 
GUNUNG BRINCHANG       FM 94.7 MHz
BUKIT LARUT                    FM 104.1 MHz
GRIK                                   FM 96.1 MHz
LENGGONG                         FM 94.2 MHz
PERAK SELATAN              FM 97.3 MHz  &  89.6 MHz
Selamat Mencube!!!!!

4 Responses to "Kuiz Pelancongan Sempena Tahun Melawat Malaysia 2014"

  1. Ingatkn en. D yg anjurkn kuiz :-)

    Jemput lawat blog sy, ada barut & bedung bercorak...sy jual murah2 aje

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss