Pesta Laut Pangkor.Lumut 2012



Minggu ni selain daghi (dari) Sureheboh (yg Mufti Perak haramkan tu) dibuat di Ipoh...
bertempat di Daerah Manjung......
lebih tepat lagi di Pulau Pangkor dan Lumut ....
sedang berlangsung Pesta Laut Pangkor. Lumut 2012.....

sebelum ni lebih dikenali dengan nama Pesta Teluk Batik....
dan dah lama pun pupus...
sehingga lah diwujudkan kembali tahun lepas...
dan diteruskan ke tahun ini dengan nama baru.....

untok keterangan lanjut...
sile ke Facebook page kat bawah ni.....
Pesta Laut Pangkor.Lumut 2012

kat bawah ni antara kenangan awok..
masa bertugas di Pesta Laut Pangkor 2011



Antara acara yang dilangsungkan tahun lepas....


 awok konsert2 ni tak berape gemo.....
tapi ye le..udah ade dalam tentatif program deme....
layan je le...


nampak je kapei layo ni macam kecik....
beso jugak tu...
gambo daghi jauh.....


tengok tu kome....
awek bervespa.....

5 Responses to "Pesta Laut Pangkor.Lumut 2012"

  1. best le pesta pangkor, cam tak penah pegi je, hurm... mmg tak penah gi pun pesta2 ni... ari tu gi Penang, ade Pesta Pulau Pinang, cam tak teringin pun nak pi... confirm jalan jem....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Yob,

    Pe kabor kite?
    Amboi lama ye Yob berehat dr blogging ni. Mesti sibuk tahap panda. Ater menjadi jugak Sure Heboh ni yek? Idok ler akak gemo mende2 ni, perabihkan duit dan masa jer. Kalau buat sukan ayor dan pameran kapei cukup ler.

    ReplyDelete
  3. cik eMMe...
    errmmm.... best jugak... tapi yg x tahannye paneh je le.... Sekurgnye ade jg le ektibiti tmbh pdptn oghang lumut dgn pangkor.... Maklumle baghu 2 tahun ni mule balik... X bleh lg nk celen pesta penang..
    ..
    Kak Halima....
    Walaikumussalam...awok sehat.. kalini le paling lame awokl tgei blog. Awok pn konset2 ni awol x gemo..tapi yg kite x gemo le yg ghamei oghang gemo

    ReplyDelete
  4. menda2 cam ni mmg tahap paneh menggelegak otak dibuatnya. tp gmbr lawa bila amik time panas2 ni. clear..!

    ReplyDelete
  5. tak permah pergi ke pesta pantai..
    terimgim nak pergi tapi tak berkesempatan..

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss