Big Bad Wolf Books Sale di Ipoh



Ok.... kita lupakan sekejap kehangatan raya yang bakal tiba tak lama lagi....
Promo awok kali ini untuk ulat-ulat buku ataupun yang memang 'kaki' buku....
kali ini acara yang ditunggu-tunggu oleh ramai kaki buku ini menjengah ke Bandaraya Ipoh......
Big Bad Wolf Book Sale acara jualan mega buku, novel, majalah, makalah dan semua perkara berkaitan dengan buku ....
ramai yang dah familiar dengan Big Bad Wolf Book Sale ni...
inilah masanya dimana kita boleh mendapatkan buku dengan harga yang murah ...
dan yang penting buku-bukunya berkualiti.....
acara ini telahpun bermula hari ini 24 Julai 2014 sehingga 29 Julai 2014...
raya..raya pun kita boleh pergi beli buku lagi kome oooiiii...
berita baiknya untuk pelajar pula.....
baucer Buku 1Malaysia diterima untuk pembelian yang kome akan buat nanti...
untuk keterangan lanjut kome boleh lungsuri laman web deme dialamat :- http://bigbadwolfbooks.com/2014/ipoh/

dan lokasi Big Bad Wolf Book Sale 2014 di Ipoh adalah seperti berikut:-

PHL Convention Centre,
169 Hala Perusahaan Menglembu 13,
Kawasan Perindustrian Menglembu 13, 31450 Ipoh, Perak. 
GPS Coordinates: N 04 34.819' E101 02.298'


2 Responses to "Big Bad Wolf Books Sale di Ipoh"

  1. Memang best BBW ni. Banyak buku-buku bagus jual murah-murah bawah rege RM10. Ada yang RM3 sebuah pun ada. Tak jumpa title menarik pun, dapat beli buku untuk anak-anak pun jadi le. Beli buku kanak-kanak ni, ada jugak percuma mainan. Haha

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss