Ipoh International Run 2014



Ok ... kita lari sikit dari tajuk2 bulan Ramadan ni.......
Sebelum ni ada awok up kan entri berkenaan dengan Ipoh International Run 2014 ni ...
dan macam yang kome tau...
banyak acara yang ditunda atau dibatalkan oleh kerana Kemangkatan DYMM Paduka Seri Sultan Perak sebelum ini...
sebagai menghormati kemangkatan Tuanku negeri Perak berkabung untuk tempoh 100 hari dari tarikh kemangkatan Tuanku ....

tak terkecuali Ipoh International Run 2014 ....
walobagaimanapun..... acara larian antara yang terbesar di Malaysia ni akan diadakan pada 16 November 2014 nanti.......
dan tarikh tutup penyertaan juga dienjakkan ke tarikh 10 Oktober 2014 .......
pada yang berminat jangan segan2 dan jangan malu2 sertai acara larian terbesar di Ipoh yang bertaraf antarabangsa ini...
oh yeeee.... Ipoh International Run merupakan acara yang dikelolakan oleh Majlis Bandaraya Ipoh dengan kerjasama Persatuan Olahraga Amatur Perak.....
apalagi..... pergilah berlari!!!!..... hihihi





2 Responses to "Ipoh International Run 2014 "

  1. Last teman lari dalam Ipoh International Run ni, teman sikit lagi nak dapat medal. Menyesal gi kacau awek sekolah Bainun time tengah lari tu. Dulu time sekolah distance dia pendek sikit, 10 km je. Sekarang kalau nak masuk kena masuk ikut kategori dewasa le jawabnya, 20km. Tumpor teman nak peghabihkannye.

    ReplyDelete
  2. Jauh tu berganjak smpi ke hujung tahun

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss