Ipoh International Run 2014

Ambik kome...
diatas ni awok tempekkan terus borang penyertaan Ipoh International Run 2014....
acara tahunan yang telah masuk tahun ke 29.....
mula dianjurkan pada tahun 1985 oleh Rotary Club Ipoh...
sebelum diambil alih oleh Majlis Bandaraya Ipoh pada tahun 1991 ...

untuk tahun 2014...
acara akan diadakan pada 22 Jun 2014...
dan pelepasan akan dibuat di Stadium Indera Mulia, Ipoh....

pada yang berminat... cepat hanto borang...
ke Majlis Bandaraya Ipoh.....
sebabnya tarikh tutup penyertaan adalah pada 9 Jun 2014 nanti....

pada yang tak jelas....
kome boleh hubungi nombor dan alamat yang tertera dibawah ....

Majlis Bandaraya Ipoh
Jalan Sultan Abdul Jalil
Greentown
30450 Ipoh
Tel : 05-208 3333
Faks : 05-253 7396 / 208 3530
Email : mbi@mbi.gov.my

11 Responses to "Ipoh International Run 2014"

  1. Cepat2 sape yang berminat isi borang lekaih!...

    ReplyDelete
  2. Dulu masa sekolah menengah rajin juga teman join Ipoh International Run ni. Tapi idak le sampai menang medal. Dapat sijil aje le. Waktu tu badan tengah fit, sedap le berlari. Sekarang ni perut udah boyot, memang tercicor le kalau berlari. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa sekolah...semua awok buat.... macma mike...dah terlalu' fit' macam sekaghang ni... kena pilih2 aktiviti luo..ahaksss

      Delete
  3. Huyooooooo..... aper lagi yeop...join ler...teman tak larat ler... jauh bebenor track nyer...ekekekekeke... kalau join mau nyer aku marathon dari shah alam ni....ahahahahahaha... :D

    ReplyDelete
  4. ni mana2 yg berminat boleh lagi joint.. :)
    mesti best.. badan pun sihat..ha..ha.. :P

    ReplyDelete
  5. Kita lari lari anak boleh le..mang tak terbawa dek badan

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss