Meghajok??!!!

Gambo ehsan pakcik gugel

Awok meghajok???
ishhh.....buang karen je meghajok tak tentu pasei ni kome...
awok lame tak menulih ni bukan sebab takde idea....
tapi awok banyak idea...

sampei awok tak tau mane ndak di dulu kan...
mane yang ndak dikendian kan......
dan bukan jugak sebab awok ghiso sebab idea2 awok tak diteghime oghang....
peduli hape kan???....
blog kite....
kite punye suke le ndak tulih ape pun....

awok lame tak menulih disebabkan bizi bebeno....
maklomle...sebelom pose ni.....
banyak le ektibiti ndak di setelkan....
dan yang penting sekali awok datang 'boring' ndak menulih.....

bio le pelan2 peghasaan boring awok tu ilang....
bile udah ilang peghasaan tu.....
awok akan menulih balik macam biase......
walopon tak macam dulu.....
tapi blog awok tetap tak siriyes yang siriyes!!!....

Kome paham ke????

16 Responses to "Meghajok??!!!"

  1. huhuhu..betoi ler..kenkadang ada jugak rasa boringnya kan..

    ReplyDelete
  2. hee, tunggu mood datang..
    pastu, post banyak-banyak..
    nanti awok komen banyak-banyak..
    ngee~ :D

    ReplyDelete
  3. awok paham..:)

    betul tu, blog kita, suka hati kita la.. :)

    ReplyDelete
  4. awok nunggu je yeop kembali..huhu

    ReplyDelete
  5. hahaha...D_08 kembali!!! teman yg kate mike Meghajuk yak ?? hahha..PANCING TU YEOP !

    ReplyDelete
  6. yeop bikin kuih raye ker?

    bz bebeno hah... hehe :P

    ReplyDelete
  7. same le kite incik D_08, sebelum pose ni byk btol bende nk dikejo smpaikan x tkejo.hu3

    ReplyDelete
  8. merajuk cam budak kecik je, buruk kalo yop D08 majuk, wekkk, hehehehe...

    ReplyDelete
  9. hahaha.. yeob.. semua blogger rasanya akan lalui fasa ni...

    bloh tak siriyes yang siriyes... heheh

    ReplyDelete
  10. bizi kunon.. kekekekekek

    smalam lepak ipoh jaki betoi oghang ipoh. abeh koje koi 6 balek umah tukor baju dan lagi gi joging di taman dr..

    awok ni balek koje teghoih makan. baghu balek umah n bekaen pelekat. demmmmmm

    ReplyDelete
  11. Er.. cher mike edit link url blog teman tuh.. aidilangelo.com tu dah xde bayor. link baghu ke sini: http://kutubkhanahku.blogspot.com hehehehehe

    ReplyDelete
  12. normal la tu nanti post entri banyak2 saya datang komen..

    p/s: amy singgah sini dari blog sinar raudah , salam kenal dan follow blog kamu , jemput ke sinar raudah ye. happy blogging..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Yob, tak ngape...kalau tugas, kita dulukan!

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss