Ghamei Polowe!

Sampei saat dan mase ni...
polowe di blog awok ni udah mencecah 909 oghang (orang).....
walopon nampoknye macam ghamei (ramai)....
tapi tak bermaksod semuenye membace blog awok ni....

awok yang jenih (jenis) kalo awok polo deme...
baghu (baru) deme nak polo awok...
ade pulak yang memang jenih (jenis) suke blog oghang (orang)....
dengan haghapan (harapan) yang di polo tadi akan polo blog die...

awok sebenonye tak kesah pun pasei polo memolo ni...
tapi satu je.....
jangan le menipu bagitau yang kome udah polo blog tu....
padehei kome tak polo pun...
kunon2 nak sughoh (suruh) owner blog tu polo blog kite kan??? kan???

menipu macam ni senang beno owner blog tu datang kesan....
tak payah gune software canggih pun.....
dan tak payah gune trackking system hebat mane pun.....
tu daghi (dari) bilangan polowe pun owner blog udah tau......

apepun awok berteghimekasih (berterimakasih) pade yang sudi polo blog awok ni...
dan sudi pulak tinggei2kan komen2 yang membine untok blog awok yang tak sebeghape (seberapa) ni...
Terima kasih...terima kasih ... terima kasih (pinjam tagline Hafizal Hamad RTM 1)...

0 Response to "Ghamei Polowe!"

Post a Comment

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss