GIG IPH - Generasi Islam Gempak #GIG_IPH


Awok menyampaikan amanah oghang pada awok...
diatas ini .... banner program Generasi Islam Gempak....
salah satu usaha penyampaian dakwah untuk semua...
dari orang muda kepada semua....
dengan cara orang muda.....

macam yang kome tengok....
Insyallah program ini akan diadakan di kawasan Stesen Keretapi Ipoh....
bermula dari jam 9 pagi - 10 malam...
pada hari Sabtu 31 Mei 2014 ini....

jom kome....
pada yang berkesempatan.....
yang berada di Ipoh dan dikawasan sekitarnya....
moh kita sokong usaha program keagamaan yang sebegini.....
kalo tak kita orang Islam... sape lagi kan????

7 Responses to "GIG IPH - Generasi Islam Gempak #GIG_IPH"

  1. semoga ramei ler yg datang ke majlis ni...

    ReplyDelete
  2. ya betul marilah kita sama-sama support program mcm ni..
    smoga byak kbaikan dan faedah dpt dkongsi basama

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi tu SObri....... sama2 kita dapat kebaikan dunia dan akhirat...

      Delete
  3. Budak-budak straight edge takda masalah dengan ustaz-ustaz. Deme ni muzik je keras, tapi jiwa cintakan kedamaian. Lagi pun straight edge ni, moto deme, no sex, no drug, no alcohol. So, muzik keras tak semestinya membawa kepada parti liar macam muzik rave yang buat kat bukit jalil hari tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju.... lagi satu.... approach pun kena betoi jugak... ada sesetengah... jenis yang suka labelkan orang.... agak orang tu muzik lain sikit... terus jatuh hukum... dekat dulu.... kenal dulu... baru tau... tapi itulah orang Melayu... suka menghukum dari mengenali.....

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss