Visit Malaysia Year 2014 Heritage Hunt




Pada yang gemo ber 'treasure hunt' .....
moh kome...
Treasure Hunt anjuran Tourism Malaysia....
syarat2 penyertaan ada sekali dalam gambo kat atas..
apelagi kome.... yang berminat jangan lepaskan peluang....
sambil menjelajah tempat menarik dan bersejarah...
kome berpeluang memenangi hadiah yang lumayan...

7 Responses to "Visit Malaysia Year 2014 Heritage Hunt"

  1. menarik tu ; awok belum pernah masuk mana2 'treasure hunt' lagi :)

    ReplyDelete
  2. menarik nya... teringin nak join...

    ReplyDelete
  3. Satu-satunya game treasure yang saya pernah join adalah compass marching waktu zaman sekolah dulu. Hehe

    ReplyDelete
  4. Alamak... menarik ni... tapi kete aku oldskool laa... speedometer ngan odometer pon tak jalan..dah rosak...ekekekekeke... ada saper yg nak offer kitaorg jadi penumpang tak...ekekekekeke... :D

    ReplyDelete
  5. jarang join sbb malas nk fikir...hahaha...malas sungguh noe ni... btw yob dah di tag di sini http://alyadina.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-khirkhalid.html...ate klu sudi join ler...tp teman tak ade le memaksa...

    ReplyDelete
  6. Suka tengok org join treasure hunt. Funny.kelam kabut bagai.hahaha

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss