Ghairah Yang Hilang Muncul Kembali....

Errr.... jangan kome tanye.... awok pakei letak je gambo.....


Mak aiii...
tajuk entri awok kali ni.....
sesedap rase je awok letak..........
layan je le....

Ye betoi.....memang lame awok tak menulih......
bukan merajuk....
tapi kesibukan koje ditambah kehilangan rasa ghairah menulih ...
perghhhh.....

tapi betoi le kate otai2 blogger....
bile udah lame kite tak berblog......
dan bile kite mule menulih balik.....

banyak koje kite kene buat...
salah satu nye macam mane nak menarik balik oghang ke blog kite....
selain tu, nak menjengah balik blog2 yang selalu kite komen dulu.....
dan follower kite tetibe akan tersangkut sampai nombor terakhir yang kite tengok...
dan takkan bergerak......

kighe macam oghang baghu dalam dunia blog le ni...
tapi takpe...
kate oghang.... pelan2 kayuh.....

kali ni...
blog awok akan cube awok update selalu...
dan pastinya cerita2 berkenaan pelancongan dan rekreasi yang akan banyak awok tulih nanti...
khususnya pelancongan dan rekreasi di Negeri Perak



2 Responses to "Ghairah Yang Hilang Muncul Kembali...."

  1. Susah nak jumpa blog begini dengan bantuan tok nek Google, kalau guna bahasa orang Perak. Berdasarkan pengalaman saya, sama ada guna bahasa SMS/Alien, Inggeris, atau BMT barulah tok nek Google mampu membantu.

    Apapun, terhibur membaca tulisan tuan/puan tentang Perak. Good job.

    ReplyDelete
  2. hmmm.....niat awok berblog sbb nak berkongsi walopon payah nak jumpa gune Google....apepun terima kasih sebab berkunjung ke sini.....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss