Misteri - Makhluk Menumpang II



Blogger 依之汉 said...
Biasanya biawak.
May 28, 2013 at 7:03 PM
 Delete
haaa.... kat ateh tu jawapan yang paling tepat ....
memang betoi le itu le bende yang menumpang kat toilet rumah mak awok....
dan semalam.....
awok ingatkan udah takde le....

rupenye....
die masih lagi 'bermastautin' kat dalam tu....
agak2nye kalo telefon Bomba....
deme nak layan ke kes2 macam ni???

kes biawak dalam toilet bowl???....
sabo je le......
ade awok terfikir nak curah ayo paneh je dalam ni....
tapi kang kalo die mati dalam tu....
busok pulak bau nye.....

Misteri
Gambo malam tadi....
bile awok nak klik je nak tangkap gambo kepala die...
cepat die berpusing........
itu yang nampak ekor je tu.......


Misteri - Makhluk Menumpang
Kesah sebelum ni kat link ateh ni.....

17 Responses to "Misteri - Makhluk Menumpang II"

  1. tu bukti dah ada,report jela kat bombaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. eeeeeeee... naik bulu roma tgk benda nii.. gi lea panggil bomba cepattt..

    ReplyDelete
  3. cik tenku butang....
    kompem akan panggei....nak lepas hajat pun tak senang...

    ReplyDelete
  4. Saya flush sahaja. Dalam 2-3 minggu hilang lah. Tapi berbeza di antara rumah moden dengan rumah kampung. Jadi tidak tahulah saya sistem pembentungan rumah saudara bagaimana.

    Wallahu'alam.

    ReplyDelete
  5. ewww........mesti biawak tu selinap masuk, pastu tak jumpak jalan keluar...heheheh.....

    ReplyDelete
  6. isk cepat buat report tu..tengok lah cam mana kat..hihi

    ReplyDelete
  7. aritu jiran mak mertua pun panggil bomba sebab ada ulor dalam tandas dia. cenggini le jugak tp bomba tu tak leh nak watpe sebab dia kata kena pecahkan tandas. kakak tu taknak sebab nanti takde duit nak wat lain..hahaha..abis tuuuu...camne nak lepaskan hajattt??

    ReplyDelete
  8. Encik 依之汉
    udah berkali flush...... tak jguak die ilang....hari2 buat mau ilang kot die....

    Encik AMin A.R...
    gamaknye le.... tapi kighe biawak ni terer le...... tau je mane die nak tuju....

    cik Nao Mei..
    kekekekek....... bomba mesti gelak punye leeee

    cik amirah
    abihtu camne dengan ulo tu??>. keluo ke idak???.... ulo lagi gento oooo.... tengah best2 melepas..... die patuk kang.... hihihihihi

    ReplyDelete
  9. owwwwwhhhh biawak cehhhh dan cehhh lagi hehehehehe.saya dah get ready tutup mata dengan jari masa nak scroll ke bawah,takut mulanya tengok ekor tu hah,adeih..

    ReplyDelete
  10. bole kot report.. abes nanti nk gune toilet pun takut.. hehehe

    ReplyDelete
  11. bomba mmg suka gelak kut.. ai tu ada ular masuk lam rumah.. kecik je, tapi sy call bomba gax.. :P ular lidi je pun... bahhahaha~~ apa kata call je.. biar la dia nak gelak un.. ngee~~ :))

    ReplyDelete
  12. nape teman nampak macam ekor ular je...ngeri aihhh

    ReplyDelete
  13. haaah?? biawak?? mcm mn pulak boleh ada kat sana? ishh.. pelik benor. x penah lagi terjumpa atau dgr kes ni. ni 1st time ni.. hahaha :p

    ReplyDelete
  14. cik ||aLeaSaRa||...
    uiiii...biawak pu bahaye ape... kuku die.... tajam tuuuu.... air liur die berasid... kang best2 melepas..... digigitnye kite.... tak ke naya???...

    cik Norliza Nordin....
    hehhehe... awok ripot......gelak pun gelak le...

    cik AiSyA LiEzA ....
    bio le BOMBA nak gelak..asei kite selamat.... kekekek

    cik M@W@R Q@SeH....
    itu le...memule awok pun ghase macma ulo kalo tengok ekor die tu... tapi ulo mane ade ekor tajam dan keghaih macam tu.... itu yang awok konpiden biawak mase tu...

    cik ima salsuzaima...
    kekekekek.... ate mane nak buatnye..udah biawak tu gemo kat toilet rumah mak awok.... sabo je le... macma takde toilet rumah oghang lain je..... kekekek

    ReplyDelete
  15. nasib baik bukan ular.. panggil bomba tangkap cepat2..

    ReplyDelete
  16. cik Mizz Aiza....
    baik puannnnn

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss