Madhop

Madhop tu...bende yang kat kaki dia tu ye...
Madhop.....
awok pun tak penah dengo ape kebendenye Madhop ni sebelum ni....
almaklumle....
awok bukan anak generasi zaman ni.....

entri awok ni pun disebabkan member awok yang soghang ni...
die gile kan bende ni...
dan bende ni jugak jadi punce pendapatan sampingan pade die...
senang je....
grup die dijemput untuk membuat persembahan gune Madhop ni..
dah deme dapat duit....

Madhop ni bulih dikategorikan sebagai sukan ekstrem....
dan diminat oleh remaja belia yang sukakan cabaran baghu dan kebebasan....
kighe rebel le....
bende ni lebih kughang macam kaki kanggaru le...
memang digunakan untuk melompat....
dan harga nya dalam ratus2 jugak le....

dan kalo kome surf kat internet....
udah melambak bende ni ade di Malaysia...
walopon peminat nye tak ramai.....

Ini le bendenye...... boleh buat duit kalo kome pandei gune madhop ni...

Gile tinggi deme lompat.... gambo ni pun awok rembat daghi  pesbuk member awok tu....

7 Responses to "Madhop"

  1. oooo.... idakle awok tau.... kebetulan...... tapi yang herannya...ngape name bende ni madhop kan???

    ReplyDelete
  2. yelah td tgk jugak kt mhi...mmg seriau tgk diorg terkinja-kinja.nmpk mcm best je..

    ReplyDelete
  3. kate member awok tu pun besttt.... tapi ye le...... kalo yg jenih gayat...mmg takde le nak try...

    ReplyDelete
  4. apa ke pelik beno namanya gitu? ater idok gayat ler pulak deme ye. kalo jatuh camne nak bangun gamoknya. nanti nak nengok le kat youtube

    ReplyDelete
  5. tak pernah pulak tengok bende ni. First time ni tengok lam gambar. Err dengar nama benda ni pun first time.hehe

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. cik amirah.....
    entahle...awok pun heran jugak ngape namenye Madhop....... ni kalo tak handei..jatuh mau patah riuk jugak ni...

    Cik Qaisyara Raihana....
    awok sbb member tu minat je... kalo tak...langsung tak penah dengo name pun....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss