Buffet Ramadan 2013 di Perak

Udah sume oghang letak buffet Ramadan kat tempat deme...
ni awok nak letak pulak buffet Ramadan di Perak...
terutamenye di Ipoh....
kome pilih le mane yang berkenan...
tapi pade awok le kan...
baik kome berbuka kat rumah.....
hikhikhihkhik......
Kuala Kangsar

Bukit Merah / Semanggol 

Sungkai

Taiping



Tanjung Malim


Lumut/Teluk Batik/Pulau Pangkor/Manjung







Kampar

Ipoh










34 Responses to "Buffet Ramadan 2013 di Perak"

  1. ini mengundang poket memanggil ni hehe nice2 sharing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo tak tahan nafsu..... nampak le RM melayang2 keluo poket...hihihi

      Delete
  2. Ini adalah kebiasaan bila time ramadan...yg pastinya skrg, bukan issue harga, issue sedap atau x sedap...sbb kat area kulim pun byk buat. Cuma ada jugak suara2 yg tak enak didengar sebab kurang memuaskan. Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekadang ni deme nak untong lebih... bukan deme kighe rase tu sedap ke idak....... sabo je le... ape salahnye jamu oghang berbuke dengan makanan yang sedap kan???... bio berbaloi dengan duit yang deme bayooo

      Delete
  3. kna pndai pilih je mna yg murah dgn mahal... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awok senang...... buke kat rumah je.... masak sendighi.... oppsss silap Mem awok masak.....sedap jeeeee

      Delete
  4. Kalau mahal makanan byk pilihan dan sedap mmg berbaloi kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo camtu ok.... takut terkene..mahei... tapi tak sedap.......

      Delete
  5. teringin jugak nak berbuffet, tapi.. kitaorang bukan jenis pemakan.. rugi maaa.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo Mama n Co jenih camni... awok tak galakkan berbuffet...rugi oo..bayo mahei..makan sikit....

      Delete
  6. sy , buffet kalau company belanja okay...makan aje, ..kalau bajet sendiri baik cari tempat yg sederhana...asal jgn membazir makanan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ini awok setuju... selagi free... kite bedaiiiiii.... bersederhana lagi baikkkk...

      Delete
  7. kalau sedap xpe,bolehlah berbuffet sekali sekala..skrg nie tgh mnggu cmpny blnje..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeeerrrrr....macam same je dengan awok.... hehehehe

      Delete
  8. Buffet Ramadhan banyak yang mahal melampau.. seakan mengambil kesempatan dibulan Ramadhan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang yeee.... deme2 ni pentingkan keuntungan..adat oghang berniaga.....

      Delete
  9. hehehehxD Promosiii...promosiiii!! hanya terdapat pada bulan ini sahaja! jgn ketinggalan... rugiii2x..hehehxD adoyai..

    slmt berbuka puasa =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrrmmmmm....... udah jadi bulan pesta makan la pulakkkk....

      Delete
  10. berbuka kat umah lagi best..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. awok setuju dengan mike yong..... berbuka rumah lagi besttt

      Delete
  11. banyak pilihan.. harga pun berpatutan.. tapi aiza suka makan kat rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. awok pun lebih suke makan kat rumah....kite masak sendiri.... kite makan sendiri...pueh hatiiiii

      Delete
  12. memey byk buffet yg ditawaran
    harap semua yg sediakan buffet menyediakan surau yg selesa juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang sepatutnye... makan...makan juge..... solat jangan lupe..

      Delete
  13. sekali sekala takpela. hari2, belobang poket. masak kat umah jimat sket :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo hari2...botak ooooo..... baiknya maska kat rumah berbuka kat rumah.... save ..dan boleh ulang makan..ape kate oghang jawa....mentong?

      Delete
  14. meriahnya buffet Ramadhan....sekali sekala bolehla,kalau hari2 mau kopak dibuatnya...heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi tu..... kalo haghi2 ..jutawan pun bengkrappppp

      Delete
  15. menarik ni..tp xsggup la nk mkan byak2 lpas berbuka..kmbung prut..cukup skadar mkn kt rmah je..jimat he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi jimat...berbuke kat rumahhh

      Delete
  16. x pernah pergi buka puasa ikut buffet ni...yg duit terlebih2 tu, boleh la kot..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. untongle duit berlebih.... post sini sikit... ahakk

      Delete
  17. Sebelum berbuka semua nak...time berbuka nak abiskan 1 pun seksa sebab kembung perut minum air (pengalaman CK) haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maklumle.... makan ikut nafsu..... dah penuh perut bukan bulih masuk lagi dah...

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss