Erti Hidup Pada Yang Memberi

  1. Maap la ye,.....
    2 - 3 haghi takde entri baghu....
    awok ingatkan bulan2 pose ni awok tak kene out station....
    tapi terkene jugakkk....

    tapi bukan itu ceghitenye....
    awok nak berceghite....
    kesahnye sebelum ni...

    dan kebetulan ade le kengkawan yang komen pada 16 Julai ni...
    ni awok letak kat bawah ni....
    dan awok ade jawap sekali komen kengkawan kite ni.....

    1. mntak tlg ler...homestay ade x ncik...nk pg rye ni...
      ReplyDelete
    2. yang sebenonye..... kat Pangkor mmg takde homestay... kalo ade pun...yang buat sendiri ...dan bukan bawah program Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia..... maap le.... itu di luo bidang kuase awok...... tapi kalo nak jugak....bagi email...nanti awok mintak tolong kengkawan....
      ReplyDelete
  2. macam yang awok nyatakan dalam komen jawapan kepada pertanyaan dia...
    homestay2 persendirian atopon homestay haram ni....
    deme tak bulih pun gune name homestay.....
    ade awok terangkan kat entri awok yang kat bawah ni...

    dan awok tak sangka memang kengkawan ni ade email pade awok mintak tolong....
    sye yg mntak tlg crkn homestay tu...nk bls di komen xblh plak...dh ade ler 2 3 tmpt sye kol..tp pnuh kate deme...sye nk mcari skitar lumut atau t.btik je...tu ler klu ade klapgn mntk tlg tyekn.klu xjd kbratan ler...nk ksane tu dlm rye ke3 ,tu yg pyh tu...

    ateh dasar nak menolong....... 
    awok jawab balik macam kat bawah ni...

    "Ini je termampu awok tolong..... sebabnye deme2 ni bukan homestay berdaftar dgn Kementerian Pelancongan & Kebudayaan....
    FARIDAH- 0125667836 / 05-6886004 /faridahharun66@yahoo.comAin : 019-2664618
    0164213565 atau email ke  sitisarahhomestaytelukbatik@gmail.com.
    1. 019-4611110 win 
    1. cikgu ishak: 013-5844101 / 
    1.  rumah: 05-6834101 / 
    1. cik nor: 013-5204101
    Homestay Silaturahim - 019-57474916013 - 339 3996 @ saleha_homestay@yahoo.com En.Rosli : 019-5683987 / Pn.Norizan : 012-5709862
    Missie Homestay 012-5161615
    Silaturrahim lagi 019-5740180
    Homestay Permai Jaya 05-6889226"
    017-2398292 (Nizam) 017-5226220 (Puan Noryati) mohdnizam@hotmail.my mohdnizam_83@yahoo.com
    dipendekkan ceghite......
    Alhamdulillah.... lepas beremail 2 - 3 kali dengan awok...
    dan inisiatif kengkawan kite tu call nombor yang awok bagi tu....
    ini le jawapan akhir kengkawan kite tu....

    sye book yg puan norizan pye.sye dh tgk blog n sgt bpuas ht ng ownernye...rmah ng harge pn bpatutan...kkak tu pn sgt ramah (frankly speaking org perak memang ramah tamah).owh ok je...anyway thx again n slmt bpuase

    Alhamdulillah...
    awok cukop gemo bile info ato maklumat yang ade diblog ni membantu oghang....
    ini le antaghe sebab ngape awok masih tetap nak berblog...
    walopon kekadang kurang menulih ateh kekangan mase dan koje...
    tapi kalo ade kemusykilan ato pertolongan yang kome perlu...
    kome boleh komen ato email terus pade awok shahrilhakime@gmail.com 
    Insyallah awok tolong....

6 Responses to "Erti Hidup Pada Yang Memberi"

  1. Hoho...awak pun ade rancang nak ke teluk batik raya 3/4.... Harap ade la tempat nginap nanti...

    ReplyDelete
  2. ada juga cadangan nak ke sana dengan family..

    ReplyDelete
  3. baguih ler boleh nolong orang. belog teman tu taktau ler ader ke idok nolong orang nye..huhu

    ReplyDelete
  4. tolong orang dapat pahala kan.
    erti hidup pada memberi- ust hasrizal
    i love the tagline.

    ReplyDelete
  5. homestay dengan chalet harga jauh beza ke atau apa?

    ReplyDelete
  6. bulan pose kalo kene outstation mmg perit sikit..ye dak?

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss