1 Ramadan yang mencabo Iman aku

Haghi ni 1 Ramadan 1431 ..........
pepagi lagi aku dah hangin 1 badan......
bulih pulak la on the way aku nak pi keje....
ade pulak 1 group Keghobo (Kerbau) melintas......
keta depan aku pulak takut2 nak motong.....
adeii laaa......nak cantik lagi .......
majoriti keta yg depan aku pagi ni...sume bawak keta slow.....
apeda....puasa, puasa la jugak tapi tak semestinye kita pun kena slow jugakk......

Tambah mencantikkan lagi ceghite ni.....
lepas dari Meru Raya....
bulih pulak Polis buat roadblock lepas trafik light kat area Carsem......
tapir betoii........
cantek lagi.....
lepas dari Trafik LIght Carsem tu....
TNB Distribution plak buat koje koghek jalan......
hampeh betoii....dari 2 way jadi 1 way........

DIsebabkan alasan2 kat ateh tu la ....
punch card aku merah lagi.

Sabo...D_08...sabooo

6 Responses to "1 Ramadan yang mencabo Iman aku"

  1. Sebab sabo le aku masih pose lagi nii.... kalo tak sabo......dah order nasik tadi dahh...hehehe....

    ReplyDelete
  2. kalo taknak meghah lagi punch kad tu, pas sahur trus pegi opis.

    ReplyDelete
  3. aku bulih je...... tapi wife aku....anak2 aku......

    ReplyDelete
  4. koje kat area Jelapang/Silibin ker?

    ReplyDelete
  5. Dakkk......koje kat Bandar Ipoh Raya...... tapi Jelapang tu laluan awok le haghi2.......... sebabnye oghang ghumah awok ni koje kat Meru Raya sane nunn.......

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss