Blog baghu..




Aku baghu je set up 1 blog baghu....
blog yg satu lagi tu...
aku lebih siriyes.....
lebih banyak ceghite bende2yg melibatkan hei2 terkini dlm negara ato luo negare....

tujuannye.....
sbbkan blog yg ni aku lebih santei dan easy going....
tapi blog yg satu lagi.....
sisi lain aku yg oghang taktau....
yg aku ni siriyes.....

kekkeekek ...
kome percaye ke???
pegi lebace dulu....
baghu kome pecaye....
tapi baghu je 2 posting aku katsitu...

URL die kat bawah ni...
http://dsisilain.blogspot.com

0 Response to "Blog baghu.."

Post a Comment

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss