Buat Duit






Kome penah dengo nama Nuffnang???....Adsense??? Adverlet???
sape penah dengo buat duit hanya melalui tulisan kome je???
aku seriyes leee....sebelum ni mmg dah penah dengo tapi buat nohen....
sbbnye tak pecaye sume bende ni bulih buat duit.....

Mane ade oghang nak bagi kome duit.......
dengan syarat kome kene ghajin menulih.....
dan klik pada iklan2 yg keluo kat blog ato website kome.....
kan senang tuuu....

tapi kome kena tau leee.....
buat duit kat sini idakle sampei kome bulih jadi kaye.....
tapi jadile setakat kaber2 bayo duit broadband kome.....
sape nak bagi ye tak???

sekaghang udah banyak lagi selain daghi 3 yg aku sebut kat ateh tuu...
kalo blog kome aktif....... oghang selalu masuk....
peluang kome ceghah le nak buat duit.....

4 Responses to "Buat Duit"

  1. atee, moh le buat duit. dapat beli camry pun jadi leee.

    ReplyDelete
  2. cehhhh........ tu yg aku kabo tuu.....
    bulih buat duit......tapi idakle sampei tahap kaya......uishhh..... kalo bulih kaya.....dah ghamei yg benti koje....... jadi blogger full time

    ReplyDelete
  3. Salam En D08,
    Berjaya juge teman singgah. Baguih gak blog miker ni, cute dan comel tp menghiburkan. Cakap pasa advert, teman tak tau mana yg best. Nak pasang pun tak tau. Berbaloi ker Yob?

    ReplyDelete
  4. errmmm....sebenonye Kak....awok ni pun baghu je cube advert2 yg ade niii...... dia yg penting traffic kat blog kita.....kalo pakei nuffnang ....yg penting Click Through Ratio (CTR)...kado klik pade iklan yg tertere kat blog kite.... kalo ikut macam blog Yong tu....ghasenye takde masalah nak dapat kunjungan ato kado traffic yg tinggi....... buat mase ni awok makei nuffnang lagi.......nak terai gune mangga ad ato advertlet pulak.....tapi tak beghape jelaih bulih ke gune dlm blog yg same....tu yg tgh explore tuuuu....kalo gune adsense plak .....die just accept blog yg berbahase Inggeris..... awok ni Bahase Inggeris tahap tinggi sangat....hehehe

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss