Catatan Malam



Penah tak kome terpikir sepanjang haghi ni ape kome dah buat???
bape ghamei yg dah kome sakitkan hati deme???
bape ghamei yg seghonok dengan kome???
sape yg ghase damai je bile dekat dengan kome???

sape yg nyampah bile dok dekat dengan kome???
bape banyak pahala kome dah buat????
bape banyak dosa keghing yg kome udah buat???
ape kebaikan yg kome buat???

penah ke kite pikir sume tu ye??

oh yea... lupe nak kabo....aku bukan ahli pikir!

2 Responses to "Catatan Malam"

  1. alamak... jenoh nk list down tiap2 jwpn kat soklan miker tu.. ade yg tau ade yg xtau.

    ReplyDelete
  2. takpeee......takpeee....tu makne nye kite ni tak perfect leee........

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss