Reunion X-SMJPP 1993-1997

Untuk kali keduanye......
Bebudak Sekolah aku dulu akan menganjurkan Majelih Berbuke Pose tahun ni pada 28 Ogos 2010....
kalo tahun lepaih lebih kepade bebudak lelaki je......
dan antaghe yg dtg......aku le.....

kali ni lebih grand lagii.....
venue bebuke pun deme cadang buat kat Restoran Laksamana Cheng Ho, Greentown




kalo tahun lepaih, deme buat kat Restoran kat Manjoi je....
dan kehadighan pun quite ok.....
walopon aku je selain muke wajib tayang yg ade.......
kali ni dgn organizer & plan yg lebih tersusun ......
aku percaye ghamei yg berminat nak join majelih ni.....

mase ni le nak nengok sape yg fizikal beghubah secaghe total....
(senang ceghite badan dah beso)......
aku macam biase.......maintain......peghut je yg kedepan sikit....heheheh

2 Responses to "Reunion X-SMJPP 1993-1997"

  1. SMJPP tu singkatan utk sekolah apa?
    mike ni dok ipoh ke? kat belah mane?

    ReplyDelete
  2. SMJPP tu shotpom utk SM Jalan Pasir Puteh, Ipoh yeeee......... awok ni dok kat Pengkalan Pegoh Kak yong ooooiiiii......ate Kak Yong nye dok kat mane???

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss