Moh kome.....dapat header baghu sambei berkontes

Kalo kome tengok blog aku ni......header dia simple sangat.........kosong.....
sbbnye ...hehehe.....aku ni tak pandei nak guna photoshop ato yg seangkatan utk buat header yg power..........

tapi bile aku dok masuk blog si wanbu (budak Johor ni).........
kate ade blog yg buat header sambei berkontes...... uiii...bio benor thread si wanbu niii......jadinye aku masuk le blog si aizbatucampur........ gile ke hape......udahle mike buatkan header.......lepaih tu......dibuatnye kontes........ ade rezeki dapat le sejuta kott....hehehe...yg tu aku nambah je......

aku kalo nak header nak simple je.......janji D_08 tu keluo.......
lepaih tu nak keluo perkataan ni
TEMPAT BENYONGKET SAMBEI BEGHABAN TEBEN

itu jee.....

7 Responses to "Moh kome.....dapat header baghu sambei berkontes"

  1. ^__^ hehe.. i wish u gud luck ^__^ jangan ponteng puase, nanti tak menang plak.. ^__^ btw, nih loghat negeri mane?

    ReplyDelete
  2. Oleh keghane teman ni aseinye Ipoh, Perak....... make loghat yg mike bace tu.....loghat negeri Perak......

    ReplyDelete
  3. oowwhhh.. blog ni tempat nyongket mike la yer...

    aiz... gamaknya mike paham ke yg dituleh dek d_08 nih... ;)

    ReplyDelete
  4. tq...tq...

    kalo tak paham pun buat2 paham je leee

    ReplyDelete
  5. nak mintak tolong boleh tak ^__^ (segannye)
    support aiz:
    vote aiz dan ampa boleh menang ipod touch terbaru..!! please vote yek..

    sangat terhutang budi..

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss