Majlis Pelancaran Pelancongan Malam Paranormal @ Kellie's Castle


Insyallah kalo takde aral melintang pukang...
28/02/2014 ni akan diadakan Majlis Pelancaran Pelancongan Malam Paranormal di Kellie's Castle.....
menurut kepada syarikat yang menguruskan Kellie's Castle ni....
tujuan deme ni bukanle nak mencaghi hantu...
tapi lebih pada nak menyingkap dan merungkai fakta......
dan tak takut kepada alam yang satu lagi tu....

selain tu tokehnye ada jugak le ceghitekan berapa kerap aktiviti ni akan dilaksanakan...
bayaran masuk....
dan cara tempahan....
yang itu lain kali la ye....
selagi deme tak umumkan awok tak nak mendahului deme umum kat blog awok.......

Insyallah sebaik sahaja majlis pelancaran ni dilaksanakan...
awok antaghe oghang bertuah yang akan join aktiviti pertama Pelancongan Malam Paranormal ni...
moga2 takde kejadian yang tak diingini berlaku....
Insyallah....

moh kome!!!!

12 Responses to "Majlis Pelancaran Pelancongan Malam Paranormal @ Kellie's Castle"

  1. Cik NUFA...
    Insyallah kalo takde apa2 28/02/2014 ni.. haghi Jumaat... jemputle datang.... amboile...awok pulak yg menjemput...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi... in shaa Allah.. kampung tok CN belah ibu dkt taiping.. dr kecik smpai besar ni haa, blm berpeluang nak melawat Kellie's castle ni :)

      Delete
    2. laaaa...ada jugak darah Perak nye.... kekekeke.... takpe..kat Perak ni pun banyak lagi tempat menarik yg boleh kita pergi... tu ha..kat Tepen... pun ada kekadang kita sedo ato idak jeeee

      Delete
  2. pernah ajak hubby meronda kat sini. berphotoq bagai. tapi dia tak nak.. huhuhu..
    better dont go. katanya. banyak lagi tempat lain yang boleh pergi , nape la dok minta nak ke situ.

    sebab utama dia tak nak pergi kerana anak sedara akak tu masa kekecik pernah pergi kat "Tanjung Chali" bertahun ko sakit je.. asyik tak sihat.
    lastly masa umur 6 tahun baru dapat detect yang something attached kat dia masa pergi tanjung chali.. lama nau.. pergi masa umur 1-2 tahun gitu. umur 6 tahun baru boleh boleh cure...
    tu pun sebab gi berubat kat Darul Syifa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi jugak tu....sape2 yg ada anak kecik tu...awok tak galakkan pergi..... bukan ape... bebudak ni deme nampak ape yg kita tak nampak..... jadinye untuk mengelakkan benda2 tak elok ni... cari le tempat lain..... even awok pun.... anak2 awok ...awok tak pernah bawka ke sini... awok datang soghang je.... Mem awok pun awok tak bagi dtg.... bukan ape.... baik beringat sebelum kene kan....... anak sedaghe mike tu udah ok le sekghang ni ye.... Alhamdulillah...

      Delete
  3. Menarik je bunyinye..p cam serem la...ngeehhhh.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...memang macam seram... tapi Insyallah... kite pegi tu tak kosong...ada yg membimbing kita nanti tu...

      Delete
  4. Heee.... kalau kakak takutlah bila dah tahu tempat tu memang tempat 'dia' berdondang sayang.
    Tapi harap jgn ada yg buat perkara syirik udahlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah tak... tempat ni dikawal.....maklumle pengurusan baghu.... jangan riso le.... dia pun makhluk Allah jugak....

      Delete
  5. Replies
    1. nampak macam seram... tapi Insyallah selamat

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss