Pasar Kemboja



Awok pernah buat ceghite pasei Pasar Kemboja ni dulu...
pada yang tak ingat ni link nye Pasar Kemboja ...
sebelum ni Pasar Kemboja ni beroperasi pada haghi Jumaat dan Isnin je...
itu dulu.....

semakan awok dengan pihak Majlis Daerah Kerian...
deme maklumkan bahawa Pasar Kemboja kini beroperasi hanya pada hari Sabtu....
dan diselaraskan kepada kedua-dua tempat...
kedua-dua tempat tu maksudnye dibawah ni ....

Sempadan Pasar Kemboja ni yang sebenonye jalan beso tu je...
yang disebelah kiri (kalo kome daghi Parit Buntar) tuu dibawah Majlis Perbandaran Seberang Perai...
kawasan Nibong Tebal.....
sementaghe disebelah kanan (kawasan Parit Buntar) pulak di bawah kelolaan Majlis Daerah Kerian....
maknanye sekaghang ni udah takde isu bermasalah nak ke Pasar Kemboja....

lokasi Permatang Tok Mahat ni kalo ikut GPS 4.609953,101.095623...



Errr.... yang pompuan seghonok le kesini.....


6 Responses to "Pasar Kemboja"

  1. Assalamualaikum, saya pun orang perak juge... saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumussalam..... Insyallah awok akan datnag dan follow... tq sbb ke sini...

      Delete
  2. sapa nk niaga...borong kt sini je...

    en d ada tgk telekung?? kabornye...mmg murah & cantik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi tuu...kat sini mmg murah...itu yg ramei ke sini.... telekung... ade jugak.... yg bagoihnye kita boleh tawar harga.....

      Delete
  3. awok name je org parit buntor tp baru 2 kali je pegi pasar kemboja. tang nak raya lagi tak pegi. tak sanggup bersesak dan nak parking kereta punya susah.

    mike jangan tak tawu, esok2 pasar kemboja nak pindah dekat je dgn umah teman. lokasi nibong tebal. sebelah masjid putih tu.

    ReplyDelete
  4. itu paseinye le...awok caghi gerai makan dulu..dan bio Mem awok yg berjalan..penat ooooooo dgn Mem awok ni.... oooo...siriyes awok tak tau nak pindah.... ok...rasa sana lagi selesa kot?...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss