11 Responses to "Wordless Wednesday "

  1. Replies
    1. yg ni laksa tepung gandum cik Kamsiah..... tak sempat nak laksa beras...

      Delete
  2. teman pantang betol nengok laksa ni.. rindu laksa padang polo.. =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ateee.... udah pantang ...ape lagiii...... mohe le ke padang polo.... alaaa... buat sendighi lagi sedap yongg oiii

      Delete
  3. Replies
    1. itu baghu tengok cikgu... apekata meghasenye pulakkk....... bertambah sedap le gamaknye...

      Delete
  4. mcm kurang bahan jer hehehe
    mesti sedap kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pada awok kughang bahannya... tapi simple2 camni pun sedap oooooo

      Delete
  5. Replies
    1. mmg sah le kena carik jugak laksa ni cik Mizz Aiza... sbb baghu tgk udah terliur

      Delete
  6. laksa kuala ke nampak macam laksa beras.. blog bro pun kena juga ke mcm blog saya..kalau jadi mohon remove widget pin gua..nanti hilanag le.. yg pick up tu nanti saya tunggu kat stesen bas gerik je,. apa2 nanti saya masj bro ya :P

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss