Blog DURJANA & CELAKA

Bukan Blog si Mazidul Akmal SIdek yang awok maksudkan DURJANA & CELAKA tu...


Astaghfirullahalazim.....
Mengucap panjang awok pagi ni.......
bile termasuk satu blog ni....
memang CELAKA owner blog2 DURJANA tu....
maap le kaso sikit pagi yang mulia ni....

kesahnye macam ni.....
awok ke blog Mazidul Akmal Sidek... (lepaih ni awok letak name die MAS je)
sape tu???
alaaa..dia wartawan Tibi3......
pemes (famous) dengan 999 & 360 tu lee....

masalahnye bukan dengan blog dia....
tapi ade satu entri die berkaitan dengan blog2 lelaki yang minat kaum sejenih (sejenis)....
awok pun silap jugeeee....
gatei tangan pegi masuk satu blog yang MAS letak dalam entri die...

entri MAS die buat khas sebagei mendesak pemilik2 blog DURJANA tu agar menutop blog deme....
atopon (ataupun) tuko (tukar) status blog kepade private...
bio (biar) golongan DURJANA macam deme je yang masuk ke blog deme....

yang buatkan awok sedih....
sebabnye deme ni oghang2 (orang2) kite jugak...
anak bangse kite.......
alahai...bile napsu diutamekan.....
Agame di tolak ketepi..... jadile bende yang bukan2 tu....

Ya Allah...buke kan le hati deme untok kembali kepade Islam ......

15 Responses to "Blog DURJANA & CELAKA"

  1. awok dah tgk. astaghfirullah. malu ngan dighi sendighi pun ade.

    ReplyDelete
  2. @Sopi...
    tak payah tengok le...baut malu je....anak bangse kite...yang beragama Islam baut koje bukan2...

    @CGG...
    speechless takde....jangan sleeveless

    ReplyDelete
  3. salam yeop..teman tak sempat nak mace lagi..ngejo mase ni..tp hati nok bebelog juge hihihi..nok balik kampung mlm ni.. nok selesei keghoje yg ade dulu.. jumpe 3 haghi lagi yak

    ReplyDelete
  4. ikh sangat sedih..huhu tak gheti malu dah ke deme ni..

    ReplyDelete
  5. hmmm entahlah apa sebab minat kaum sejenis kan

    ReplyDelete
  6. @CHor...
    ok CHor....elok2 le drive.....tapi pegi le semayang Jumaat dulu...lepaih semayang baghu balik....ke mike nak jamak ni???

    @cik Kalamhati...
    macam awok cakap.....agame deme dah letak tepi....napsu no 1...mane deme gheti nak malu2 lagi....

    @En SHaringonfoz/ En Nik....
    tak tau le deme ni macam mane.... minta dengan yang sejenih..... punye dah cantik kejadian...lelaki dilengkapkan oleh Perempuan...deme nak yang same jenih jugak...ish...ishh...ishhh

    ReplyDelete
  7. huhuhu...mintak dijauhkan la dari golongan2 mcm tu....

    dulu pernah "terkawan" dengan jejaka sebegitu...bila tahu kebenaran nye....tak tau nak cakap aper dah...sib baik dah "terputus"

    (^^,)

    ReplyDelete
  8. cit!
    lha nih kan negara kita dah nak menuju liberalisasi..tuh yg depa makin berani nak tuntuk hak asasi depa.Konon tak mau ada diskriminasi kat golongan2 NGOK nih...tuih!

    ReplyDelete
  9. @y.a.n.i.e budak G.E.B.U....
    dan mintak jugak keluarge kite dijauhkan daghi perkare yang bukan2 ni........

    @biskut....
    selamatkan lah negara kami ni dari malapetaka.... patot golongan2 macam ni....tangkap dok dalam penjare...seksa habis2an....jangan dibagi muke....

    ReplyDelete
  10. salam yop,sebelum ni awok ade juge terbaca pasal blog jahanam tu kat blog MAS jugak tp xtau le same ke idak dgn yg mike nengom tu...eii geli geleman !

    ReplyDelete
  11. @Yong Ummi Hanie...
    deme tu semuenye golongan yang tak takot Tuhan.....kalo deme takot...deme tak baut semue tu....... bende bodoh....

    ReplyDelete
  12. tiba2 terasa macam dah tipis jer lelaki asli lam dunia ni... [sambil tengok husband atas bawah atas bawah] hekkss

    ReplyDelete
  13. deme ni tak tau malu dah...pk kan nafsu je..yang lain tolak tepi..

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss