Bos Baghu (baru)


Awok bakei (bakal) dapat bos baghu (baru) bulan Januari 2011 ni....
tapi dalam mase yang same die udah mule riki2 Opis Ipoh dan ghumah (rumah) yang bakei (bakal) die dudok nanti......
yang awok paling tak sangke.......

ghupenye (rupanya)......
bos baghu (baru) awok tughut (turut) same menjengah ke blog awok ni....
kekeke....macam lawok je....

dan die udah tau segale hasghat (hasrat) hati awok nak beghenti (berhenti) keghoje (kerja) ni....
pueh le (puas la) die bagi segale kate nasehat.....
segale motibasi.....
segale pro dan kon tindakan awok ni......

alahaiii.....
baghu (baru) awok teghingat (teringat)....
awok peghonah (pernah) letak url blog awok ni dekat pesbuk (facebook) awok....
dan bakei (bakal) bos awok antaghe (antara) list kengkawan awok....
padanle die tau....

awok terhaghu (terharu) dan malu ni kome.......
walopon die tak masok lagi kesini....
tapi sekughang2nye (sekurang2nya) die alert dengan situasi opis......
sesuatu yang awok tak peghonah ghase (pernah rasa) selame ni...

P/S: bos.....entri ni bukan nak kipeh(kipas) bos ye...... sekado meluah ghase (rasa) jeee... sesekali komen la bossss
P/S1:nampok gaye awok kene online daghi (dari) ghumah (rumah) je le lepaih (lepas) ni....

10 Responses to "Bos Baghu (baru)"

  1. hahahhaa~cover baikk punye, buat baik dibalas baik la yop, nampaknye boss baru cam OKey je, tak jadi la brenti keje, hehehe....

    ReplyDelete
  2. whoaaa...
    bahaya ni tak leh ngumpat dah :D

    ReplyDelete
  3. @cik eMMe...
    tunggu dulu...awei lagiiii

    ReplyDelete
  4. alahaiii.. taklehh laa nak ngumpat bos lepas ni... heeeeeeeeeeeeeeee

    ampunn bos...

    ReplyDelete
  5. Salam Yob, nak kemane lepaih ni Yob?

    ReplyDelete
  6. hoho..kantoi..pas ni tak leh on9 kat opis..nnt bos baghu tau yer..

    ReplyDelete
  7. hahha....cover yoep jgn tak cover...
    blog sy mmg rahsiakan drp org yg kenal..hahaha...senang nk taip apa jua rahsia...tp pernah gak kantoi sekali...hahaha

    ReplyDelete
  8. nampok gayenye mike bakei dpt bos yg baguih tu.. syuko le yeop..

    ReplyDelete
  9. bagus le dpt bos baru yg perihatin...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss