Hantu Kak Limah Balik Rumah


Awok ni bukanle kaki nengok wayang........
sebabnye awok tak gemo sangat dok dalam gelap...
bulih kighe (kira) le beghape (berapa) kali awok nengok wayang....

tapi malam satu yang lepaih (lepas).....
Yob4ever.com telah menganjorkan satu sessi menonton ceghite (cerita) Hantu Kak Limah Balik Rumah (Hankalibaru) ni secaghe (secara) beghamei2 (beramai2) jam 8.30 malam di TGV Kinta City .....
menaghiknye (menariknya) lagi....
sessi ini diadakan bersame2 dengan Mamat Khalid selaku pengarah ceghite (cerita) Hankalibaru ni......

awok ghase (rasa) berbaloi awok nengok ceghite (cerita) ni.....
pade yang ghase (rasa) tengah stress ato (atau) tensyen....
moh le kite nengok ceghite (Cerita) ni....
daghi (dari) mule sampei habih (habis) asik gelak je kome.....

sipnosis ceghite (cerita) ni kome caghi (cari) sendighi (sendiri) le....
meghate (merata) web & blog dah letak sipnosis ceghite (cerita) ni....
mase lepaih show ni biase lee...
ade le sessi begambo ghamei2 (ramai2)...
dan diadekan jugak sessi potong memotong kek sempena target RM1Juta yang telah dicapei pilem Hankalibaru ni......

ni sessi begambo ghamei2 lepaih show......cehhh...macam mane mem awok bulih begambo depan sekali ni??? sebelah Abg Mamat ni??? ces...cesss...dan cessss ...tu semue jaghi nunjok pade poster pilem Hankalibaru tu leee...

ni pulak hasei kekreatifan Abg Mamat..... semue begambo nengok poster Hankalibaru ....gambo belakang je le yang kome nampok........

ni sessi potong memotong kek....dibuat di luo TGV....selambe je... sian anak no3 awok yang dalam stroller tu...penat...

10 Responses to "Hantu Kak Limah Balik Rumah"

  1. demmmmmmm.. awok jeles ya mat x join tughon ke kipoh. ape2 pon hensem ya amat abg (gambo no.3) yg dok menangkap gambo (gune henpon) abg mat n wife tu.hik3

    ReplyDelete
  2. huhuhu... teman kener nunggu DVD keluwo la baghu dapat nengok gamaknyer. hero teman soghang nih bukan bulih nak dibawak beghunding. mau satu panggong teman ngejonye nanti.

    ReplyDelete
  3. wah! dgn uncle mamat kalid lagikk
    cess..cesss n chessdale lagikkkk!!!

    ReplyDelete
  4. hoh, awok tak tgk lagi. kene caghi mase nak nengok ni.

    ReplyDelete
  5. syok juge yak.. betui ke seghonok ni yeop..teman kughang sikit ngan pilem melayu ni..

    ReplyDelete
  6. salam yeop

    haihh ni yg teman jeles nih ! jeless...jeless...hehehe...teman lagi lama xtengok wyg,last mase ank sulung baby lagi haa...

    eh mike kalo kreatif mereka2 tagline,moh le join contest !

    http://diariniaga.com/2010/11/30/diariniaga-com-siapa-mahu-domain-percuma/

    ReplyDelete
  7. amboi, kan main lagi... best ni... sure citer pecah perut ni...

    ada tag contest yer yeop..

    http://www.kakyong.com/2010/12/contest-bilangan-orang-paling-ramai.html

    ReplyDelete
  8. @Hanibi...
    ghugi le mike tak join....... tak same macam mike tengok priviu kat Kolumpo tu tauuuuu.......... sape...yang mane???..

    @ejai_ej...
    naseb baek le anok awok tak berlaghi satu panggong....kal otak jenoh ooooo....

    @cik eMMe...
    bukan selalu awok dapat macam ni....dah dapat ...ape lagikkk....dgn mamat khalid pun jadi leee...

    @sopi...
    disebabkan kamu udah ngaku kamu oghang Perak...kamu kene tengok ceghite ni....

    @Chor....
    soheh chor....awok ghase berbaloi kalo nengok ceghite ni....sesekali rilis tensyennn...

    @Yong Ummi Hanie....
    kalo Yong ghase nak rilis tensyen ..... bulih le bawak anak2 tengok ceghite ni.....ceghite ni macam takot nengoknye...tapi tak pun...daghi mule sampei ke sudah gelaknye... orait...nanti awok tengok contest tuuu...

    @KakYong...
    bukan selalu kakyong...... mase ni le yang dapat rilis tensyen...hehehe....ok kakyong....awok noted...nanti awok tengok contest tuuu

    ReplyDelete
  9. saya pun dah nengok.. mmg lawak tp mmg merapuuuu!!!

    ReplyDelete
  10. yeop, mamat kalid tu sedare mike ke???

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss