Dulu dan Sekaghang....

Dulu....
Name mike jadi pojaan....
Kelibat mike semue oghang (orang) tunggu....
Semue susah hati bile mike takde dalam list....
kighe (kira) mike haghapan (harapan) semue oghang (orang)....

Sekaghang (Sekarang)....
mike lupe pade janji.....
mike udah jadi musoh no 1......
tiap kali mike muncoi (muncul), mike jadi cacian.....
mike juge bakei(bakal) dicop sebagei (sebagai) pengkhianat.....

Boleh jalan la Fernando Torres......

Pade yang tak tau.....
Fernando Torres ni sebelom ni streka Liverpool .....
dan sebelom tutop pintu perpindahan pemain 31 Januari yang lepaih (lepas)....
die berhijrah ke Chelsea.....
dan yang menaghiknye nanti....

Ahad ni Liverpool bakei (bakal) berjumpe Chelsea kat Stamford Bridge (Home CHelsea).....
yang buatkan penyokong Liverpool bertambah maghah (marah) bile je si FT ni keluo (keluar) statement die tak sabo nak skor gol untok Chelsea Ahad ni....
agak2le kan......

dan lepaih (lepas) je die berpindah ke Chelsea.....
banyak pages Anti Fernando Torres telah dibuat di pesbuk......
naseb mike le Torres oooiii.....

P/S: lupe lagi nak kabo....perpindahan die bernilai 50 juta.....pound sterling tauuu......dan pecah rekod perpindahan Liga Perdana Inggeris....dan sebab awok tak suke die...awok tak letak gambo die...... by the way....awok sokong Liverpool FC ye......

8 Responses to "Dulu dan Sekaghang...."

  1. hehe suspen je awok baca tajuk entry..ghopanyeee..=p

    ReplyDelete
  2. Salam Yob Shahril, yorlah Yob, dia carik makan!

    ReplyDelete
  3. Salam Yob, Adik teman minat bebenor bola tapi kelab luor idok ler dia fanatik sangat. Tapi dia peminat ketat pasukan Perok!

    ReplyDelete
  4. kat mesia ni pun ade je pleyar macam ni. nama dia razali umar kandasamy.

    ReplyDelete
  5. aduh la...igtkan sape yg lupa diri tadi.. suspen sungguh..

    ReplyDelete
  6. adusss..akak ni psl bola mmg failed sokmo deh..hihi

    ReplyDelete
  7. fuhhh 50 juta.. kasi ah kat dni sket daripada kasi kat dia tu kan... isk iskk

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss