Hepi Besday yang ke 7

7 tahun lepaih (lepas)....
4 Februari 2004........
oghang (orang) ni lancarkan bende ni kat dalam kampus die....
tujuan die buat bende ni sekado nak berhubong dengan kengkawan kat kampus die.....

kalo ikot dekat Malaysia ni....
7 tahun baghu (baru) masok darjah satu....
tapi bende yang dilancarkan tuan die 7tahun lepaih (lepas) ni....
sekaghang (sekarang) udah ade 500 jute penggune....

dan name bende tu ialah FACEBOOK.....
dan name tuan die ialah Mark Zuckerberg......

2 Responses to "Hepi Besday yang ke 7"

  1. benda ni dah jadi kegilaan semua org...

    ReplyDelete
  2. dah 7 tahun ke.. wahhh... dni baru kenal fb tahun 2007... hehe lambat tol dni kenal fb

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss