Haghi Jumaat

Ehhhh..... Dah haghi Jumaat?
Haghi (hari) yang awok tunggu2kan....
Haghi (hari) ni awok leh (last) berkeghusus (berkursus) kat Penang ni.....
Makin tak sabo le awok nak balik Perak ni.....

Hehehe.....
Maklomle.....dah seminggu tak pelok anak.......dannnnnnnn bini....
Tapi sebelom tu moh kite pegi jalan2 kat Penang dulu.....

Jaduei (jadual) awok pagi ni.....
Nak ke Leboh Chowrasta, Fort Cornwallis, UNESCO Trail, kapitan Keling dan 2- 3 tempat lagi.....
Ate....ape lagi kome....moh le kome...

P/S: baghu awok tau....pantei awok lepak namenye Pantai Miami.....

9 Responses to "Haghi Jumaat"

  1. pantai miami, dekat batu feringgi tu kan?

    ReplyDelete
  2. beli le asam jeruk buat souvenir heh

    ReplyDelete
  3. hoh, kamu pegi miami ke? bukan ke haghi tu kate tgh kursus kat penang?

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum

    oh kat pulau pinang ye...
    kursus apa kat sini? ~

    ReplyDelete
  5. kursus mike best la yop
    kursus outdoor, indoor bosan, leh wat org tido, hehehee....jap gi nak pi Kelate, outstation!

    ReplyDelete
  6. tak pernah dengar pantai miami tue...

    ReplyDelete
  7. udah lame idok ke penang...dolu2 pegi hanimun sana..last sekali pi jemput adik ipaq hak duk keja tang nun

    ReplyDelete
  8. Ate... udah ropa bunyi tajuk citer CSI je. CSI Miami. Tehehehee..

    by d way, retu lalu je kat Miami Beach tu. Huhu.

    ReplyDelete
  9. wow pantai miami tu.. ada sama cam kat miami tu ke? hehehehe

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss