Apesal.com punye angkaghe (Angkara)


Tadi awok ke blog MamaYatie ....
terpeghasan (terperasan) entri die pasei caghian (carian) oghang (orang) kat blog die....
awok pun ape lagi....
teghoih (terus) le ndak buat bende yang same....
hehehe...tq MamaYatie ateh (atas) idea.....

kat ateh (atas) ni meghupekan (merupakan) rujukan pautan ke blog awok ni sepanjang minggu lepaih (lepas)......
kalo kome peghasan (perasan) 6 daghi (dari) 15 rujukan pautan tu.....
semuenye daghi (dari) apesal.com.....

ade bagoihnye jugak gune apesal.com ni...
sekughang2 (sekurang2) nye mane2 entri kite yang udah lepaih (lepas) pun masih ade oghang (orang) bace....
tak kesah le kome letak entri kome 2 - 3 tahon lepaih (lepas) pun......
tapi jangan le sampei udah tak relevan dengan situasi sekaghang (sekarang) ni udah le.....
macam awok .....nak bermain dengan SEO awok tak gheti (reti)...
maklomle awok tak dapat ndak agak ape bende yang oghang (orang) suke nak caghi (cari) sekaghang (sekarang)....

tapi dalam mase yang same....
jangan le kite terlalu berhaghap (berharap) sangat dengan apesal.com...
sampei kite lupe nak menziaghah (menziarah) blog kengkawan yang lain....
dapat cakap 'hai' dekat blog kengkawan pun udah kighe (kira) bagoih (bagus) .....
lain le kalo kome tengah betoi2 bizi macam awok sekaghang (sekarang) ni....
hehehehe

10 Responses to "Apesal.com punye angkaghe (Angkara)"

  1. eh! orang bizi mane leh bukak blog.. :P

    ReplyDelete
  2. post ini sangat mengingatkan aku. terima kasih

    hai


    eheheh

    ReplyDelete
  3. bagus le mende ni.. nak kene letak juge ni rasenye.. hehheh..

    ReplyDelete
  4. apesal.com ? eh baru tau ni.. err..apa tu?

    ReplyDelete
  5. Susahnye ayat awk ni...tp masih bo faham la :) follow blog ni...visit me back soon k~~

    ReplyDelete
  6. tu ler teman udah kata...penangan apesal ni buleh tahan...dpt le juge qadha2 trafik utk hari2 yg kite sibuk bebenor...udah kurang sikit sibuknye,qadho le balik hai2 kat blog kengkawan mcm teman ni ha...hehehe :p

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss