Nuffnang : Teboih Meneboih


Setelah hampir setahon awok rejister dengan nuffnang....
akhirnye kelmaghin (kelmarin) awok teboih (tebus) jugak 'pendapatan' awok daghi (dari) Nuffnang....
walopon tak banyak ....
dan tak peghenah (pernah) lagi dapat BE....

tapi awok ghase (rasa) ok le....
maklomle....
awok bukan jenih (jenis) blogger yang ghajin (rajin).....
macam blogger yang lain.....

dan satu sebab ngape awok teboih (tebus) jugak 'pendapatan' awok daghi (dari) Nuffnang ni....
sebabnye awok test betoi ke idak kate blogger2 yang lain....
bile kite udah teboih (tebus) ' pendapatan' kite kali pertame dengan Nuffnang ni....
Insyallah akan masok le banyak BE (Bace : Buffered Earnings).....

betoi ato tidak teori ni....
awok tunggu je....
kalo takde aghei (aral) melintang bulan Julei (Julai) nanti sampei le kot cek awok nanti ni....
dan mase tu pulak awok ghase (rasa) ndak berkongsi dengan kengkawan duniye blog ni...
tengok le....awok tak terpikir lagi macam mane awok ndak berkongsi dengan kome hasei (hasil) 'pendapatan' awok yang tak sebeghape (seberapa) ni dengan kome!!!!.....

tunggggggggggggggguuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

10 Responses to "Nuffnang : Teboih Meneboih"

  1. belanje ktorg nanti, mwaaaaaahahahaha =DD

    ReplyDelete
  2. Banyak manapun tetap rezeki yop..kena blanja KH ni..hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah. dpt juga rezeki

    ReplyDelete
  4. belanja awok tiker wayang sekeping pun ok...

    keh3

    ReplyDelete
  5. takyah susah2 awokkk...
    kasi belanje mike KFC udah le hehe..:)

    ReplyDelete
  6. nak buat GA ler tu..
    teheheh...

    Err... sy blom cash out lagi. Maklom ler, pendapatan idak byk..nak cash out mcm tak cukup je nak beli kasut. Ehh...??

    Huhuhu

    ReplyDelete
  7. tahniah le yop...kurang2 pun ade le 50 hengget tu kan...

    blogging nk kena byk bersabor dan byk eksperimen... ;)

    ReplyDelete
  8. Saya sudah 2 tahun berblog masih lagi RM6. Hmmm. Tahniah yop.

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss