Liverpool, Arsenal, Chelsea vs Malaysia - The Other Side

 Logo ManUnited tu kome abeikan le.... 
sebabnye awok ambik daghi (dari) gugel macam biase...

Sepanjang Bulan Julei (Julai) nanti ni bersusun friendly Pasukan Malaysia ....
yang buatkan nampak gah ni bukan ape....
sebabnye Malaysia dapat prenli dengan tim2 yang digelo (digelar) Big 4 EPL tu kome.....
sedangkan selame ni yang selalu singgah kat Malaysia pun Man United dengan Chelsea....

Arsenal dengan Liverpool hagham (haram) tak pandang pun.....
Arsenal last sekali datang Malaysia mase 1999......
mase tu tak salah awok kite kalah......
Liverpool pulak awok tak ingat bile last sekali deme datang Malaysia....

pade awok game2 ni semue takde cighi2 (ciri2) tambahnilei pun pade pasukan kebangsaan.....
tak lebih daghi (dari) sekadar latihan deme dan promosi untuk taghik (tarik) sokongan oghang (orang) Malaysia pade deme je.....
itu je...ingat deme heghan (baca : kisah) ke pasei tour match ni????

silap2 player2 yang datang kebanyakan nye player reserve.....
atopon player akademi deme je......
nak bagi nampak macam deme ade komitmen....
deme bawak le 2 - 3 oghang (orang) player regular.....
chaiitttt!!!

lantak deme le....
yang pastinye awok tak bernapsu pun nak ke stadium menonton game macam ni...
agaknye sebab poket awok menipih (menipis) kot bulan Julai ni!!!

2 Responses to "Liverpool, Arsenal, Chelsea vs Malaysia - The Other Side"

  1. depa mai sini nak cari duit untuk bekal depa je..
    orang kita pulak suka betoi pandang tinggi bada orang barat..
    tu yang pakat nak pi tu..

    ReplyDelete
  2. rasanye idak le deme bawa player reverse je sebab ada agreement ngan penaja.

    dah namanye tour match, memanglah diorg datang sini berpaksikan duit je...hehe...

    anyway kita positif, player negara ada juga team nak buat sparring..harapkan team national, asyik2 hong kong, myanmar sudi main friendly ngan kita...heheh

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss