Ustazah Siti Nor Bahyah Yang Sporting

Awok salute pade Ustazah Siti Nor Bahyah yang sporting...
isunye pasei kumpulan SEPAH yang wujudkan watak Ustazah dan Suami dalam skesta deme mase Maharajalawak baghu2 (baru2) ni....
walopon pade mate kaso nampak macam tak elok deme mengajok caghe (cara) Ustazah dan Suami nye mengendalikan show Semanis Kurma......

tapi daghi (dari) sudot lain macam yang Ustazah Siti Nor Bahyah kate....
kughang2nye ini nunjokkan yang Kumpulan SEPAH tengok rancangan Semanis Kurma ....
dan moge deme dapat manfaat daghi (dari) segale ilmu yang ditonton dalam Semanis Kurma....

















pade awok selagi tak sentoh  peghibadi (peribadi)....
dan tak sentoh isu2 agame....
awok ok......  oghang (orang) lain awok tak tau!
tapi kalo tak nak ade oghang (orang) yang tergughih (terguris) ....
elakkan le daghi (dari) mengajok oghang (orang) lain ye!!

10 Responses to "Ustazah Siti Nor Bahyah Yang Sporting"

  1. mase kecik2 dulu kalau mengajuk2 kata2 mak @ abah..
    siaplah berbirat2 kena rotan @ kena libas dgn getah paip

    tp skrg mengajuk2 dah mcm senda-gurau jerr..

    renung2kanlah..

    ReplyDelete
  2. suke kalo sume org sporting...rasanya tak la terlampau sgt lawaknya....at least leh dtg idea nak melawak...kalo salah tolong betul kan yea....

    ReplyDelete
  3. huhu....org kite ni suke sgt besarkan isu..lebih sudu dr kuah.ustazah ngn ustaz x seberapa...tp dorg yang lebih2..

    ReplyDelete
  4. bukan ngajuk mende tak elok..

    ReplyDelete
  5. aah, rasanya mcm tak elok jugak ngajuk2 orang nih, tp bak kata abg mamat khalid, bila org buat kita sebagai subject matter, kira kita orang yg dpt penghargaan ler..kena tgk persepsi memasing ni bleh terima ke tak..ermm

    ReplyDelete
  6. terbaiklah ustazah tu. cool aja kan. tak cepat melenting. barulah betul ustazah :)

    ReplyDelete
  7. gua sokong lu ustazah.manisnya kurma ini......

    ReplyDelete
  8. Saya minat beliau! (^_^) ustazah cool!

    ReplyDelete
  9. Ini bermakna..Uztazah..memandang positive.. ! kalau org yang tak membuka minda..Kompem SEPAh di saman..

    Keimanan yang sangat kuat...
    seoga..Aien pon dalam golongan orang2 ini...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss