Kuale Fun Ride 2014


Ok.. kalo sebelum ini ada awok buat hebahan untuk kaki gunung...
sekaghang ni awok nak buat hebahan untuk kaki basikal pulak....
seperti banner kat ateh ni...
awok nak memaklumkan pada kome semua...

Aktiviti berbasikal di Kuala Kangsar pada 29 Mac 2014 ni nanti...
bile udah dinamakan fun ride...
tujuan utama nya adalah untuk berseronok dan santai...
dan paling utama....

peserta akan melewati beberapa kawasan sejarah/penting di Kuala Kangsar...
dan ada tempatnya yang pernah awok naik kan entri nya di blog awok ni...
jadinye ape lagi....
cepat2 le kome mendaftar....

15 Responses to "Kuale Fun Ride 2014"

  1. salam singgah. macam best. kalau dekat, saya dah p dah tu. heheehhehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa..takpaaaa.... ada lagi nanti... jangan risauuuuuuuuuu

      Delete
  2. Replies
    1. takpe..takpe..... dah jenguk ke blog awok ni pun kira macma dah join le program tu... ahaks

      Delete
  3. ish dkat je kalau nak p.. tapi sayang x de basikal nak joint

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.... apelagi cho.... rembat le sebijik gerekkkk

      Delete
    2. ha..ha.. nak rembat mana nya..nanti masa progrem ni leh la rembat2 kat mana2 reader satu gerek..ha..ha,,

      Delete
    3. ni rembat bagitau ke...rembat tak bagi tau????

      Delete
  4. Replies
    1. ahakkk...balik kg le cik Aiza... dekat je kalo blik kg...

      Delete
  5. nak join pun non hado basikal... kalau ada basikal pun belum tentu ada masa nak mengayuhnya... ntah le sibuk kat mane pun tak tahu lah kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakkk... pengakuan ikleh dan jujur cik wantie kita.......

      Delete
  6. Saya & kwn2 dh dftar. Nk tanye je. baru perasan dlm borang tu x de pun sebut nama pengajur. Kami setuju klu nama kuale royal town cycling club yg pernah kami nampak dulu dimasukkan sebab nama tu bes. slmt berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan.... apa yang awok tau... program ni ditangguhkan ke satu tarikh yang tak diwar-warkan lagi......... dan berdasarkan pada banner kat ateh tu dan maklumat yang awok dapat... penganjur program ni.. ialah Majlis Perbandaran Kuala Kangsar...

      Delete
  7. Salam, encik, saya nk tanya..Kalau saya nk bayar yuran pendaftaran pakai cek, boleh ke dibuat atas nama Majlis Perbandaran Kuala Kangsar?

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss