#prayforMH370 - Ready for the Worst



Awok baghu tau pasei pihak Australia terjumpa 2 objek yang dipercayai serpihan MH370...
dalam masa yang sama pulak...
Malaysia dah sahkan ini maklumat yang paling boleh dipercayai...

bayangkan kalo betoi le itu MH370.....
apa keadaan dan perasaan nya bila kita sebagai keluarga mangsa...
dapat tau berita buruk ni....

walopon sebelum ini harapan tu masih ada...
untuk semua mangsa masih hidup....

awok masih berharap.....
walopon tipis....
agar serpihan yang dijumpai tu bukan MH370....
dan semua kru dan penumpang MH370 masih selamat....

Insyallah.....


18 Responses to "#prayforMH370 - Ready for the Worst"

  1. aiza pun berharap tu bukan sebahagian dari MH370.. apa-apa pun kita doakan yang etrbaik.. jika benar ianya memang MH370, terimalah ketentuan Allah dengan hati yang redha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo bukan bagoih le... tapi kalo betoi.... kita redho..dan terima dengan hati terbuka... sedih...memang sedih.... tapi hidup kita kena teruskan...

      Delete
  2. sama jugaklah harapan saya ni. moga moga itu bukan. dan semua meraka yang hilang tu akan kembali dengan selamat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah... sama2 le kita berdoa.......

      Delete
  3. semoge deme selamat.. teman pon debo.. sepupu bdak opis asben teman dlm kapal.. rupenye sepupu boss asben pon dalam kapal tu juge.. sedih juge walo kite bukan kuarge..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sebagei rakyat Malaysia. patut sedih ateh kejadian ni... walopon kita bukan sekeluarga dengan mangsa dalam kapei MH370 ni......

      Delete
  4. mintak2 semuanya dipermudahkan ... salam jumaat :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... tapi awok baleh komen mike ni haghi Senayan....

      Delete
  5. Replies
    1. amin..... usaha mencaghi udah dibuat..... tinggei kite je yg terus berdoa.....

      Delete
  6. Salam perkenalan bro.... berkunjung bro nyer blog pulak... MH370 masih lagi misteri tapi walau apa pun Malaysia perlu ready for the wrost...semoga misteri ini dapat dirungkai dgn sendiri dan memberi jawapan kepada kesemua keluarga pesawat MH370....

    Bro..jom kita bertukar-tukar bloglist... saya dah masukkan blog bro dlm bloglist www.shamphotography.com ...hihihihihi... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye..... kalo bulih awok berharpa deme masih hidup..... tapi kalo takde rezeki.... kite terima dengan redho......

      blog mike pun udah awok letak kan dalam blog list awok ni.... sama2 le kite terus menulih.....

      Delete
  7. kita terus berdoa agar semuanya selamat...InsyaAllah...

    x dpt nk bayangkan perasaan keluarga mangsa... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.... itu jugak harapan awok... sama2 kita terus berdoa.... .. itu le.... bahu yang memikul lebih berat dari mata yang memandang

      Delete
  8. semoga misteri MH370 terungkap segera
    sama2 kita doakan yer

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss