Template baru



Akhirnye....
berjaya jugak awok tuko template blog  awok ni...
jenuh dah awok cuba...
maklumle...
tuko2 template ni bukan boleh buat 5 - 10 minit.....
ini pun awok curi2 masa.....
rasanya ini yang terbaik dapat awok buat masa ni...
Header pun Insyallah akan awok tuko...
tapi bukan sekaghang lee.....

10 Responses to "Template baru"

  1. nak ngadu ape ek kat yop sowg ni, heheheheh...:>) canggih laa... camner la nak buat jadi rupe ini yea.. yong kagum la... iloike! (k)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr....awok try and error je ni.. tgk2 jadi pulak....

      Delete
  2. lawa template baru ni.. nampak lebih kemas susunanya.. semoga terus berseangat untuk berblog.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik Aiza... Insyallah akan awok teruskan menulissss

      Delete
  3. Wah...dah ada 3 column templete yer. Betul tu bkn ambik masa sikit klu nak tukar templete...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pening oooo... tuko menuko template ni.... dah reti ni... rasa macam nak tuko selalu je...hihihi

      Delete
  4. tahniah utk temnplate baru nih :)

    ReplyDelete
  5. patut le teman rasa mcm ghomah lain je masuk2 tadi... heheee tahniahh (h)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik..hik.hikk... tapi dah betuko balik ke template aseiiii

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss