MATTA Fair 2014


Kat atas ni banner berkenaan dengan MATTA Fair di PWTC pada 14 - 16 Mac 2014...
pada yang berkesempatan....
ini le peluang kome untuk mendapatkan pakej dan rege tiket yang murah.....
kome udah boleh rancang perjalanan percutian kome nanti....
dan kalo kome melintasi booth dibawah kelolaan Tourism Malaysia...
kome boleh menempah pakej dengan harga serendah RM50.00 sahaja...
dan baki harga pakej kome boleh bayo bila2 masa sebelum perjalanan kome tu nanti....

kebetulan pulak....
MATTA Fair Perak juga akan dilangsungkan pada 14 - 16 Mac 2014...
sama dengan MATTA Fair KL .....
jadinya ..pada orang Perak....
ambik peluang kome moh ramai2 kita berkunjung ke Ipoh Parade...
dan dapatkan pakej2 pelancongan domestik yang menarik.....
dengan harga yang murah dan berpatutan.....


8 Responses to "MATTA Fair 2014"

  1. ada jugak kekadang tengok MATTA Fair ni. tapi tak pernah pun terasa nak membelek or membeli...

    worth ke MATTA fair ni. kata org pakejnya murahhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, benar mmg murah, tapi ada yg kena full payment dalam tempoh waktu di tetapkan. Pendek kata, booking - bayar terus :D

      Delete
    2. cik wantie.....
      betoi murahhh...... kita kena pandai memilih pakej2 yang menguntungkan kita......

      Delete
    3. puan stoberi.....
      setuju jugakk... paling senang.. kita tak payah pening kepala... terus bayo je... senang cite...

      Delete
  2. Replies
    1. jommmm.... kalo tak kita....sampei lagiiii

      Delete
  3. Oh. igt kat stadium. selalu buat kat stadium kan kalau kat Perak.
    nak carik hotel CH la. Sabtu nanti pergi pwtc. hiwhiwhiw.

    ReplyDelete
    Replies
    1. puan stoberi....
      betoi tu... selalu deme buat kat Stadium Indera Mulia, dah 2 - 3 menjak ni tuko ke Ipoh Parade.... tapi tahun lepas ...deme buat kat tempat yang lebih kecik.... SMJK Perempuan Perak..disebabkan Stadium dgn Ipoh Parade tak dapat guna masa tu....

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss