Perak International Mount Bujang Melaka Challenge 2014

Sila klik untuk saiz gambo yang lebih beso....


Pada kaki memanjat gunung....
awok nak war-warkan kat sini....
pada 6 April 2014 ni bakei di adakan acara Perak International Mount Bujang Melaka Challenge 2014...
Gunung Bujang Melaka ni di Kampar kome.....
Sirkit ni termasuk didalam Sirkit Cabaran Gunung Negara 2014 ...

10 Responses to "Perak International Mount Bujang Melaka Challenge 2014"

  1. kalau ler saya masuk comfirm kurus ler...hihihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik LM...... ok le tu... tapi takut yang makin kurus.. jadi kerempeng...

      Delete
  2. wah.. menarik aktiviti macam ni.. kalau badan sihat nak juga join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh.... ngape??? cik Aiza tak sihat ke??? idak le awok tauuuu

      Delete
  3. kalau kita tengok iklan ni pun dah cungap cungap.. adei.. tak terpikul dek badan kalau nak join ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekek....... stended.. kalo tak fit... awok tak galakkan... takut masuk hospitalll

      Delete
  4. wah kegemaran saya ni..tapi sbelum msuk kena fitkan balik stamina almaklumlah bro.. dah la x bersenan dgn konsisten :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kompem....kena cari balik stamina...bagi fit badan... baru ok.... kalo takkkk......tumpoo

      Delete
  5. Ala,ingatkan kat melaka. Rupanya kat Perak. Saya memang suka aktiviti2 cmni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa...ok le tu.... ada nama Melaka tu....kighe Melaka la jugakk
      tuuuu

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss