Tajuk di Bloglist



Awok dalam 2 - 3 minggu ni tengah bereksperimen menuko template blog awok....
dan kesudahannya awok gun balik template lama awok...
tapi dalam masa yang sama...
eksperimen awok dah jejaskan beberapa widget yang ada kat blog awok ni...
antaranya....

1. tajuk bloglist awok tak keluo.... (walopon dah diekjas beberapa kali)...
2. multiwidget tabbed tak boleh digunakan disebabkan tajuk bloglist tu takde...

ada sapa2 yang boleh tolong tak.....
bukan apa...jenuh nak scroll ke bawah ...
kalo dah keluo tajuk bloglist....
boleh awok gune multiwidget tabbed tu...

tolong komeeee......

16 Responses to "Tajuk di Bloglist"

  1. CN mcm nmpk TCN di situ.. hehe.. CN nak tlg tp CN pn masih belajar lg.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpele CN... sama2 le kita belajo... awok walopon udah lame berblog.. tapi tak sume benda awok tau...

      Delete
  2. part teknikal ni maaf le, tak dapat nak nulung... templete kita pun dah bertahun tak tukar sebab takut lari sana sini...huhuhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpele cik wantie... awok pelan2 kayuh le...... tgk mane yang bolehhh

      Delete
  3. Rasa ada problem blog spot kot.
    Sebab tajuk bloglist cik akak pun hilang juga nie
    Berapa minggu dah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu le...kalo cmtu bukan sebab awok bereksperimen la camtu.....lega rasanya...

      Delete
  4. blogspot memang berserabut skrg ni...bkn blog ni ja hilang tajuk bloglist...ramai yg hadapinya termasuk akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama dah blogspot tak pening..... kali ni bape lama le agaknya blogspot pening...

      Delete
  5. Assalam...bunda pun ingat sikit hari lagi nak tuko juge template lain...
    Bunda godek2 sendiri je...tapi takut juge kot2 hilang apa2 bende pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumussalam Bunda..... rasanya jangan tuko sekarang le BUnda...... bagi blogspot. ok sikit... baru tuko template baru... kang takut banyak benda ilanggg

      Delete
  6. acik memang tak pandai soal edit2 dan betul itu ini ^_^ itu pun suruh orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpele...blog mike udah establish..... udah power tahap gaban...... udah bulih upah orang buatkan....

      Delete
  7. blogspot memang tengah bermaslah sekarang ini.. tajuk di bloglist blog aiza pun tak keluar.. untuk bloglist tu, boleh cuba pasang scrollbar untuk bagi nampak pendek.. atau setkan untuk 5blog yang pertama sahaja nampak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..cik aiza.. tq..... mintak2 le tka lama blogspot ni pening....... tak berani pulak nak tuko template baru........

      Delete
  8. tak mampu saya menolong..buta it jugak..pkai template pun yg sedia ada blogger bagi ..saya :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe cho deme kata blogger tgh problem... awok tunggu bila blogger dh ok nanti....

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss