Pengalaman Malam di Kellie's Castle

Alhamdulillah.. Majlis Pelancaran Paranormal Night Tourism., dah pun selamat dilancarkan... Awok antaghe yang bertuah merasa pengalaman... berada di Kellie's Castle di waktu malam.. gambo2 akan awok letakkan hari Isnin nanti yee...

13 Responses to "Pengalaman Malam di Kellie's Castle"

  1. Replies
    1. errrrmmm.....agak seram....tapi pengalaman yang berharga

      Delete
  2. memang ada paranormal ke kat situ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangunan tu dah berusia 100 tahun lebih..... dan dah ditinggeikan lama..... kita pulak tak nampak alam lain tu cik amirah..... kalo ikut kata penjaga tempat ni.... memang ada leeee

      Delete
  3. CN tggu next entry nak tahu pengalaman mike d kellie's castle tu :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Jangan riso.....yang penakut pun ok je masuk sini......

      Delete
  5. Replies
    1. ahakssss.... awok puunn takut jugakkkkkkkkkk

      Delete
  6. Salam... sy pelajar uitm sedang menjalankan kajian mengenai kellie's castle . Jadi macam mana saya nk berhubung dengan pengurus Kellie's Castle ni ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikummussalam dik....
      mintak email pada awok shahrilhakime@gmail.com ...bukan apa...awok dh mintak izin kat tokehnye.... tapi bio le nombornya awok bagi through email je...

      Delete
  7. Salam... sy pelajar uitm sedang menjalankan kajian mengenai kellie's castle . Jadi macam mana saya nk berhubung dengan pengurus Kellie's Castle ni ye..

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss