Animation Theme Park?


Kalo kome lalu Lebuhraya Utara Selatan area Jelapang.....
selepas je tol Ipoh Utara tu......
yang nak ke Utara ...kome tengok sebelah kanan kome...
yang nak ke Selatan....kome toleh sebelah kiri kome.....
kome akan nampak satu kawasan luas yang kosong.....
di situ le nanti akan dibuat projek mega Animation Theme Park....
atopon akan dikenali sebagai Movie Animation Park Studio (MAPS)............

haaaa.... lepas ni udah tak payah nak ke Universal Studio Singapore dah...
kat Perak pun akan ada dah benda camni ...
projek ni merupakan kerjasama diantara Sanderson Group (yang buat USS tu le)...
dengan Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP)...

Insyallah Ahad ni (23/03/2014)... akan diadakan majlis pecah tanah projek Mega ni ....
yang akan diadakan berdekatan dengan Casuarina@Meru Hotel....
oleh Ybhg Menteri Besar Perak....

uissshhh tak sabo awok nunggu nye siap tempat ni....


16 Responses to "Animation Theme Park?"

  1. Assalammualaikum... Dshahril,

    wahh selamat datang ke perak...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumussalam tuan....... sile2 sileee.....

      Delete
  2. Replies
    1. iyeeeeee............... tak sabo awok tunggu siap....

      Delete
  3. tak pe baru majlis pecah tanah kan.. kita tunggu... dekat ja..pas dah siap boleh terjah... best nya jadi orang malaysia kan..kan...

    kome tak join sekali ka kat majlis pecah tanah tu? duduk sipi sipi pun tak pe..ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis pecah tanah..... start projek nye pun belum lagi...... join majlis ni?? malas le cik wantie..... haghi Ahad tu... dok rumah dengan famili lagi bestttt.....

      Delete
  4. best...best...tak jauh dari kulim hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat je kak... tapi tak tau bila siapnyaaa......

      Delete
  5. tak sabar nak tunggu siap.. nak juga pergi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saboooo..... hihihih...awok pun tak sabo jugak ni....

      Delete
  6. Wah ada projek mega lagi kan cikgu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye.. ini le yang paling mega setakat ni... tapi awok bukan cikgu.... hikhihi

      Delete
  7. tambum pun saya x sampai lagi.. adoii..bgus .. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpee..... maknanya nanti byk tempat mike kene pegi choooo

      Delete
  8. assalamualaikum,construction start 1 april 2014 siap march 2016..insya Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumussalam.... tq ateh info mike tu anon.....

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss