Follower ke 1000

Sape2 yang jadi follower awok yang ke 1000......
tulong printscreen kan gambo bukti kome follower yang ke seribu....
awok nak bagi sikit buah tangan daghi Perak......
dan hanto ke address email awok...

shahrilhakime@gmail.com

dalam mase yang same...
awok takkan lupekan yang selalu datang ke blog awok...
dan rajin mengomen.....
Insyallah ade jugak ole-ole daghi Perak nanti....
sampei mase nanti awok bagitaule....
ye kome!!!!

tapi sekaghang ni...
awok nak kejo yang nombor ke seghibu ni dulu!!!!

40 Responses to "Follower ke 1000"

  1. nanti dah 999 bagitau eh.. dgn segera i dtg follow. hikhik

    ReplyDelete
  2. siapakah gerangan y bertuah itu nnti... huhuhu~~

    ReplyDelete
  3. cik farHaNa razaLi
    kekekekeke....... silap le awok up entri ni... kekeke

    cik AiSyA LiEzA....
    kite tengok nanti.... tapi cadang nak bagi jugak pade yang rajin ke blog awok ni...rajin komen..... tunggu jeeee....

    ReplyDelete
  4. awok cadangkan yob pegi promote entri ni kat fb bahagian group blogger.. awok yakin mesti ghamai yg berduyun2 follow blog ni yob..

    ReplyDelete
  5. cik Iha Zaliza....
    tq ateh cadangan....

    cik Wirda Amir....
    kite tungguuuuu

    ReplyDelete
  6. awok..sepertinya saya la pemenangnya...hahah...taklah main2 jew...wow...bestnye dapat hadiah....KITA LIHAT SIAPA YANG KENA WAHAHAHA!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.... Tapi jgn riso.... Awok ade bercadang nak bagi ole2 pade yg rajin kesini mengomen.....

      Delete
  7. siapalah yang bertuah mendapat hadiah nanti kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite tengok nanti sape yg kene....

      Delete
  8. Wahhhh klu camtu sy nk unfollow pastu follow semula:) haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekekke...... Boleh jugak.... Tapi awok ade bercadang nak bagi ole2 daghi Perak pade yang rajin dtg kesini mengomen....

      Delete
  9. wooot woooootttt.... lagi semilan orang jer lagi.....hihihi.... mari kita lihat sapa yang kena :D

    ReplyDelete
  10. hahaha...cik akak dah follow dah..awat tak kata awal eh...dapat tunggu follow 1000 tu...nak dapat free hadiah tu..hahaha :)


    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe jgn riso..... Yg rajin dtg kesini mengomen pun awok cadang nak bagi ole2 daghi Perak.....

      Delete
  11. NYESAL PULAK FOLLOW AWAL2..HAHAHA..APA2 PUN TAHNIAH KEPADA FOLLOWER YG KE 1000 TU NNT..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekkekek.... Bulih je unpolo..... Lepaih tu polo balik..... Takpe...takpe..... Awok ade cadang nak bagi ole2 pade yg rajin bertandang mengomen kat sini....

      Delete
  12. sy dh folo ke belum ye...nak juga adiah dr perak wpun teman pun org perak juge :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekekkee.... Awok tak kighe oghang Perak ke idak.... Asei die nombor seghibu......

      Delete
  13. vahvah~ nak masuk 1k dah..hihi

    ReplyDelete
  14. dah dekat nak 1000 tu.. bertuahnya follower ke-1000 tu ya..

    ReplyDelete
  15. wah ada ole2 tu....hihi kalau blh follow kali ke dua cop la tmpt ke 1000 2....;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhhhh.... Boleh je.... Unpolo dulu.... Kendian polo balik..... Kekekkkee

      Delete
  16. pergghh tahniah tak lama dah tu.suka singgah blog ni adminnya friendly n kelakar he3..

    owh tak sabar tunggu sapa pemegang passport ke-1000 ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak awok kelako ke? kalo awok tau awok kelako awei... baik awok maruk raja lawak7..ahak

      Delete
  17. tambah follower jd 997
    lg 3 org.. dapt 1k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo le awok tak beghenti berblog lama haghi tu..kompem awei dh dpt 1k.. tapi takpe bio lambat asei selamat

      Delete
  18. Yg ke-1000 jea ke dpt?... Hu3 (-_-)"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo boleh sume awok nak bagi...... Tapi yang rajin ke blog awok mengomen ni pun ade jugak ole2 daghi Perak nanti ni.... Tunggguuuu

      Delete
  19. Wei, orang ke-1000 melapor diri sudah.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait.... sile bagi butir2 dighi mike kat email awok tu... alamat...nama penuh....senang nak anto

      Delete
  20. Wah, dah 1000 dah.. best nih. saya punya follower bru 400 lbih je.. bila la nk sampai ke angka 1000 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. itupun lepas 5 tahun... dan lepas awok aktif balik berblog... jgn jemu menulih dan maintain blog...

      Delete
  21. salam sahabat..
    makin hebat engkohnye belog mike yak.. mase aku nyenguk ni..udoh 1001 doh.. tahniah yob D_08..

    info dlm blog ini sgt berguna.. teruskan pengisian yg bagus ini..like!

    ReplyDelete
  22. Walaikumussalam cho......
    Lame beno kite idak berlabon....apelagi berjumpe ye dak?... Rindu pulak awok nak jumpe mike cho.... Awok pulak udah jaghang ke Sungai Beso tu....
    Idak hebat mane blog awok ni cho.... Blog picisan je... Apekate oghang.... Blog nyamuk?..... Mike lagi hebat cho, maintain menulih walopon ghamei yang udah pencen ato slow menulih...... Awok cume berkongsi info mane yang awok tau je....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss