Iklan Deodoran ... Iklan Pad

Sesekali awok lari daghi ceghite pasei pelancongan...pasei beriadah....pasei beraktiviti luo....
moh kite ceghite pasei bende yang dulu nye taboo dalam masyarakat...
tapi sekaghang ni udah takde sape heghan dahhh.

Sape pernah dengo Odorono????....
yang mude remaje rasenye tak tau apekebendenye odorono tu...
dulu2 ini je le jename deodorant yang famous......
dan iklan pasei bende ni.....
takde pun yang keluo dipasaran....
dan takde pun iklan bende ni keluo tibi macam sekaghang ni.....
malu le nak tunjok ketiak dalam tibi......
 
Sanita ???? (rasenye yang ni ade lagi kat pasaran kan)....
dulu2.... kalo nak beli bende ni siap berbalut dengan paper le...
lepas tu masuk dalam plastik hitam....
awok tau....
sebab awok pernah belikan .......
tapi sekaghang ni...
berebut2 pengeluo buat iklan pasei bende ni kat tibi....
awok pulak rase segan nengok iklan nye...

tapi ye le...
makin zaman beghubah...
makin terbuke oghang kite....
dan makin deme tak kesah dengan bende2 sensitif kan???

P/S: awok??? tepuk dade tanye selere....



15 Responses to "Iklan Deodoran ... Iklan Pad"

  1. mak kita still panggil odorono.. hehe.. org perak ler kater kan...

    ReplyDelete
  2. hahahaha adeihh tak pernah dengar pun brand deodorant tu..klasik gila nama.

    sanita?yup..brand yang teramatlah femes masa dolu2.kalau pergi kedai memang buat muka kesian minta orang tu balut dengan suratkhabar,then baru masukkan dalam plastik beg.segan kot nak jalan berlenggang-lenggok orang nampak beli apa.

    hurm saya yang pompuan pun malu aihhh tengok iklan sekarang ni,baik deodorant mahupun iklan pad heuyuuuuuu....

    ReplyDelete
  3. kalo tengok iklan nie kat tibi bersama2 dengan jejaka2..terus tukaq chanel..ceq malu haaa..kih3x

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Lana..tak pernah dengo jenama deodornt tu,hehe. Sanita sampai skrg ada lgi.

    Kalau balik kampung, depa tak bungkus dah dlm sughatkabo, tapi still guna plastik itam.

    ReplyDelete
  5. tu r , iklan sabun pun siap tunjuk org mandi bagai :3

    ReplyDelete
  6. iye beno...dedulo org lelaki mana nak belikan kotex kat kedai..malu katanya..siap balut dengan kroteh surat kabo bagai..

    ReplyDelete
  7. Salam
    Ye la skrg ni iklan odorono siap angkat ketiak lg.. Putih engko tiak dier! Grrr segan nye

    Pasal pad! Cisss mmg tak senonoh. Lg la segan ada iklan lap air atas meja pki benda tu. haiya.. Kita yg dah berusia ni nak beli pun intai kiri kanan segan. Nak bayar pun segan

    ReplyDelete
  8. mak aiza pun panggil odorono juga.. sekarang ni persaingan sengit antara jenama kedua2 barang tu.. sebab tu masing2 nak expose jenama masing2 sampaikan sanggup iklan kat tv, surat khabar, facebook dan media lain..

    ReplyDelete
  9. aah kan, makin lame orang kite makin terbuke. kalo difikir2kan bende tu masih la bende yg sama tp ngape skrng ni dh jadi biase? rasanye disebabkan juga dgn wujudnya internet ni hah. jepun yg dulunya kita ada polisi "pandang ke timur" pun dh ilang ciri2 ketimurannye. orang2 deme advanced lagi dr omputih kenkadg. herannya macamane ye cara deme nak mengekang benda2 yg tak elok kalo dekat saluran nasional pun dh ada unsur porno? pening juge kepala nak memikio nya. dulu masa teman pegi obersi pun tak ter tutup dah mate anak buoh teman dgn tangan...hehehe..sbb dlm tibi deme pun bersepahhh..ate yg tak berbaju nya satu hei, yg tuttt pun satu hei. adoii..riso teman kalo laki teman nengok nyaa...harap Allah je le yg nolong..hahaha..

    ReplyDelete
  10. haha..mak slalu sebut odorono...ow..jname zmn dlu2 rupe nyerr..

    ReplyDelete
  11. mak sy pun slalu sbut odorono..ingatkan dia main2 mnyebut,upenya mmg ade

    ReplyDelete
  12. macam x tau jer
    xpakai deodoran.. heheh

    ReplyDelete
  13. haah.. betul2 d 08..
    saya ni tak leh tahan tengok iklan2 gigi..
    kot open minded pon.. agak2 lah..
    huiii~~

    ReplyDelete
  14. Mmg kenala Entry kali ni Yop...
    Selalu beraktiviti ni, mesti ketiak ade bau2 tengit sket... Jadi kenela gune Deodorant... He3... (^_^)

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss