Riviu Follower nombor seribu!!!





http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com


Haaaa.... ini le follower blog awok ni yang ke seribu...
udah lame baghu awok buat riviu pasei blog adik ni.....
kalo tengok kan pade blog adik kite ni...
die gemo ber give away ....
banyak beno GA yang dia join.....
die jugak gemokan running man....
itu pun sebab awok bace entri terbaghu die ...hehehehe...

blog di yang ni bukan le blog dia yang petama....
sebabnye kalo ikut catatan pertama kat blog dia....
17 DIsember 2012 .... blog pertama dia hilang setalah dia delete akaun google dia.....
secaghe otometik nye habih ilang blog pertama dia tu...
oh ye....hebat jugak adik Azwa ni...sebabnye.... udah 1870 follower di blog dia .....
dibandingkan dengan awok yang udah 5 tahun berblog......
baghu bulan ni dan tahun ni follower cecah angke 1000.....
apepun moh le ke blog adik kite ni....

P/S: awok memang tak pos lagi hadiah yang awok janji pade cik Azwa kite ni...
produk Perak ni banyak sangat.... nanti awok pos..awok bagitau yeeee

9 Responses to "Riviu Follower nombor seribu!!!"

  1. tahniah follower dh lebih dari 1000.. semoga terus bersemangat untuk menulis dan berkongsi cerita.. :D

    ReplyDelete
  2. AMBOI,Untung le, dpt hadioh..
    selamat berblogging yea!
    kite jenguk mane dannn je ni, hehehe~

    ReplyDelete
  3. ooo..review utk follower... bagus ,tanda penghargaan ..


    ReplyDelete
  4. tahniah azwa.. =)

    rajin jgk azwa ni jenguk blog saya..

    *ehh, perak kat mana tu..?

    ReplyDelete
  5. teringat mula2 berblog dulu
    inilah yg paling suka, main follow memollow pastu buat entri utk follower...

    memang best :)

    ReplyDelete
  6. tahniah lahh buat dia.. hehehe.. bestnya dpt hadiah ^^

    ReplyDelete
  7. Amboiii.. siap review kita plak.. Apa-apa pun thanks.. hehe :)

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss