Sabtu & Ahad

Awok macam biase.....
mase untuk berjalan......
tengah berkighe2 nak ke Lata Sempeneh di Batu Kurau....
atopon ke Burmese Pool (Batu Hampar) di Taiping.......
ato mungkin memancing Ikan Semilang di Ban Pechah (Kuala Kurau)
ato memancing udang di sungei Kg Dew (Taiping) atopon di Sungai Bagan Serai????

mungkin ke Bukit Merah Laketown???
Zoo Taiping & Night Safari?????
tengok le dulu...
kalo ade bajet lebih......

kalo kome peghasan awok banyak  ke arah utara Perak kan??...
maklumle..rumah mentue di Semanggol.........
dan berdekatan dengan semue tempat yang awok bagitau kat ateh......

macam biase....
haghi Senayan (Isnin) baghu awok berceghite dengan kome...
sekaghang intro je dulu....
pade kome....selamat berhaghi Sabtu & Ahad!!!

15 Responses to "Sabtu & Ahad "

  1. lama tak ke burmese pool tu.....tempat kenangan ponteng sekolah dolu2...heheh

    ReplyDelete
  2. jalan2 seluruh perak...

    udah pernah ke the lost world of tambun ke..?

    ReplyDelete
  3. cik AiSya LiEza....
    besttt ...jenjalan dengan fmaili...lagi bestttt

    Encik Amin A.R ....
    padan le jaga kat situ ade sebut name mike...... die cam mike lagiiii ...ahkassss...

    cik Zahrenn...
    melancong aka berjalan...

    cik Wirda Amir.....
    dah selalu cik WIrda.... sebab awok koje berkaitan dengan pelancongan...... itu temapt wajib....

    ReplyDelete
  4. Pancing udang? Wahhhh menarik. Nak tgk hasil tangkapan nnt eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah kalo sempat cik LM.....

      Delete
  5. Nanti kalau gi ngail udang tu...kirim kat sarawak juga ye..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah kalo sempat........ Kalo sempat dpt le mike sekor dua nanti...hikhikhik

      Delete
  6. pergh semangat ni baca seketui-seketui ayat orang perak he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke...kalo ade yang tak paham...tanye je awok....Insyallah awok jawab

      Delete
  7. menariknya aktiviti di sana..best2

    ReplyDelete
    Replies
    1. best....tapi sayang ujan plak ari ni....tergendala byk benda

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss