Senarai Hotel di Taiping, Semanggol, Selama dan Parit Buntar

Ok kome, kali ni awok letakkan senaghei hotel lain pulak untok info kome semue....
ghasenye ghamei yang mencaghi senaghei hotel yang beghade di kawasan Taiping, Semanggol, Selama dan Parit Buntar....
maklumle... tengah cuti sekolah ni...
selain nak pergi bawak famili bercuti....
senang nak tido semasa pegi majelih kawen nanti kan....

ok kalo kome ghase ade lagi hotel yang awok tak letak dalam ni...
sile maklumkan....
akan awok kemaskini senaghei awok....
senang nanti nak tengok.....

sementaghe tu senaghei hotel di daerah lain kat bawah ni:-
Senarai Hotel di Pulau Pangkor
Senarai Hotel di Grik & Pengkalan Hulu
Senarai Hotel di Lumut, Teluk Batik, Teluk Senangin dan Manjung

dan kalo kome nak request senaghei hotel di tempat lain...
sile maklum pade awok...
akan awok usehekan mencaghi......

TAIPING,SEMANGGOL,SELAMA & PARIT BUNTAR 
Bandar Hotel Alamat No Telefon No Faks
Taiping Aun Chuan Hotel No. 25 & 25A, Market Square, 34000 Taiping. 05-8075322
Taiping Casuarina Inn  No.1, Jln. Sultan Mansor Shah, Tmn. Tasik, Taiping, 34000 Perak. 05-8041337 05- 8041339
Taiping Cherry Inn  17, Jalan Stesen, 34000, Taiping, Perak 05 -8052223
Taiping Kama Lodge For Reservation Bukit Larut  05-806 1777
Taiping Cendana Hut No.3, Lot 988, Jln Kamunting, 34600 Kamunting, Taiping,Perak. 05-8066789 05-8075188
Taiping Fuliyean Hotel No. 14, Jln. Barrack, Taiping 34000 Perak. 05-8068648 05- 8070648
Taiping Flemington Hotel No. 1, Jln Samanea Saman, Taman Tasek Taiping, 34400, Taiping  05-8207777 05 - 8080177
Taiping Furuma Hotel  No. 30, Jln. Peng Loong, Taiping, 34000 Perak. 05-8071077 05-8070648
Taiping Hong Kong Hotel No. 79, Jln. Barrack, Taiping 34000 Perak. 05-8073824
Taiping Hotel Seri De Inn No. 14, Jln. Boo Bee, Taiping, 34000 Perak. 05-8083977
Taiping Kama Lodge No.3, Lot 988, Jln Kamunting, 34600 Kamunting, Taiping,Perak. 05--8061777 05-8075188
Taiping Lagenda Hotel No. 101, Jln. Station, Taiping, 34000 Perak. 05-8053333 05-8053355
Taiping Legend Inn  No. 2, Jln. Long Jaafar, Taiping, 34000 Perak. 05-8060000 05-8066666
Taiping Malaya Hotel No. 52, Halaman Pasar, Taiping 34000 Perak. 05-8073733 05-8073755
Taiping Meridien Hotel No. 2, Jln. Simpang, Taiping, 34000 Perak. 05-8084521 05-8075251
Taiping Nanyang Hotel No.129 & 131, Jln. Pasar, Taiping, 34000 Perak. 05-8074488
Taiping New Champagne Hotel No. 17, Jln. Lim Swee Ann, Taiping, 34000 Perak. 05-8065060 05-8055060
Taiping Panorama Hotel No. 61-79, Jln. Kota, Taiping, 34000 Perak. 05-8084111 05-8084129
Taiping Peking Hotel No. 2, Jln. Idris, Taiping 34000 Perak. 05-8072975
Taiping Swiss (Air-Conditioned) Hotel No. 37, Jln. Panggong Wayang, Taiping 34000 Perak. 05-8074899
Taiping SSL Traders Hotel  No. 43,Jln Medan Perwira 1, Medan Perwira, 34600 Kamunting. 05-808 0000 05-805 0999
Taiping Seri Malaysia Hotel  No. 4, Jln. Sultan Mansor, Taiping, 34000 Perak. 05-8069502 04-8069495
Taiping  Sentosa Villa  Jalan 8, Taman Sentosa, 34000, Taiping, Perak  05 - 8051000 05 - 8051001
Taiping Taiping Golf Resort  Jalan Bukit Jana, P.O.BOX 4,34600 Kamunting, Taiping, Perak. 05-8838812 012-5331237
Taiping Chalet Hutan Pelajaran 05-8581762
Parit Buntar Damai Hotel Lot 6298, Jln. Taiping, Parit Buntar,  34200 Perak. 05-7165222 05-7163222
Parit Buntar Parit Buntar Inn No. 1, Jln. Pejabat, Parit Buntar, 34200 Perak. 05-7176750 05-7175100
Semanggol Bukit Merah Laketown Resort Jln. Bukit Merah, Semanggol, 34400 Perak. 05-8908888 05-8908000
Kuala Kurau Kuala Gula Sanctuary resort Jln Kuala Gula,Kuala Kurau,34350 Perak. 05-8901866 05-8901866

7 Responses to "Senarai Hotel di Taiping, Semanggol, Selama dan Parit Buntar"

  1. owh hotel panorama dan parit buntar inn tu dah pernah stay.sepupu husband cuma ada rest house je betul2 dekat town,selama.

    masa kawin,rombongan teman dari subang jaya lepak situ.jauh hoh perjalanan pergi balik subang-selama-subang.tu kira dekatlah.kalau ikutkan atok teman,nak buat rombongan dari muar.betul2 cinta utara-selatan :)

    ReplyDelete
  2. cik Puteri Kasih....
    tak lengkap lagi niii...sebbanye awok tak letak sume daerah lagi...... pelan2 kayuhhh....

    cik ||aLeaSaRa||....
    mak aiiiiii.....kalo daghi Muo.... haghuih kene stay 2 - 3 tempat baghu sampei...penat tuuu,..... daghi Subang Jaya pun udah jauh....apelagi daghi Muo....

    ReplyDelete
  3. x pnh dok hotel kat semanggol lagi..

    ReplyDelete
  4. satu je pun hotel kat Semanggol tu.... Bukit Merah Laketown.....sambei tu deme ade taman tema air dengan pulau oghang utan.... ade peluang pegi le...

    ReplyDelete
  5. kite penah duduk SSL Traders tu. Oke lah..murah pun murah.. free wifi plak tu kat dlm bilik. Bukan cam setgh hotel mahal, nak wifi jenuh ber password, kadang tu siap kena bayo.. haihh...

    ReplyDelete
  6. cik PUAN STROBERI....
    kat Perak ni hotel bulih kate murah lagi.... kighe rege masuk akei lagi le....... betoi tu PUANSTROBERI..... hotel je kekadang gah..tapi wifi pun kene bayo... rase geram le jugakkk...udah le kite bayo duit bilik...ape le salahnye.... bagi le wifi free kan???

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss