Wordless Wednesday - Stended, Besok Ceghitenye....

Hutan Belum
Ade kene mengene dengan entri awok besok........
Klu nye kat bot tuuuu

30 Responses to "Wordless Wednesday - Stended, Besok Ceghitenye...."

  1. ate nyongket sesaje le yob...hehe

    ReplyDelete
  2. cik amirah....
    ni cite lame ni..... kekeke

    cik Nini D....
    sabooooo

    ReplyDelete
  3. cik Mizz Aiza....
    tungggguuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. ate kome tu naik bot nk peghi labu pulau tiga ke yob haha

    ReplyDelete
  5. cik el.....
    kekekek........ Pulau Tiga tu takyah naik bot le ....... yang ceghite Labu Pulau Tiga tu lain.... yang ni lain........ saboooo

    ReplyDelete
  6. Macam kt sungai perak je .. hehe

    ReplyDelete
  7. Encik Zakirasli...
    macam...tapi bukan....tapi ye le pulak.... tunggu besok....

    ReplyDelete
  8. fyna kalau duk atas boat tue mahu pening2. ^_^

    ReplyDelete
  9. cik LM....
    haaaaa...tunggguuuu besok.....

    cik FYna AHmad...
    jangan riso bot ni bot laju..tak pening punye....

    En Bada.....
    lebih kughang le...sambei koje..sambei makan angin....

    ReplyDelete
  10. Encik Sop...
    best.... kalo bot laju.... kalo bot nye slow....tak bestttt

    ReplyDelete
  11. nampak bot tu. kena tunggu entry seterusnya le nampaknya.

    dah follow you

    ReplyDelete
  12. Giorgio last naik bot zaman2 mude remaja dulu... itu pn kt Tasik Banding... Syok 2 (^_^)

    ReplyDelete
  13. cik wantie....
    memang kompem kene tunggu besokkkkk

    Encik Giorgio Izas....
    haa..... gambo ni pun ade kene mengene dengan bende yang mike cakap tuuuuu

    ReplyDelete
  14. cik Wirda AMir....
    dekat Perak jugak niiiiiiii

    ReplyDelete
  15. byk awok share tmpat mnrik kt perak ni :) adik ambe bljr kt perak, nti nk jenjalan kt perak bleh ambe rjuk blog awok ni..nice sharing..

    ReplyDelete
  16. cik akak tumpang naik bot tu :)

    ReplyDelete
  17. Encik S.K.A...
    itule tujuan awok... berkongsi dengan sume oghang... banyk oghang tak tau ape yang ade kat Perak....

    ReplyDelete
  18. cik akak @ cik Nao Mei...
    moh..moh...... tumpang bawka bot pun boleh...

    ReplyDelete
  19. nak pergi mane tu d 08? nak ikut..^^

    ReplyDelete
  20. suka naik bot tapi kadang2 rasa pening..huhu..

    ReplyDelete
  21. amboihhh.. makan angin ateh bot mike yewww... x ngajk teman punnn.. xnk kawan!

    ReplyDelete
  22. cer citer cer citer teman jenuh tunggu ni...

    ReplyDelete
  23. cik Gee GTG....
    haghi ni ceghitenye.......

    cik latifah zainal....
    kalo bot yang perlahan tu memang pening... tapi yang ni bot laju...Insyallah tak pening...

    cik tenku butang...
    alahaiiii....niat hati nak ngajak ramei oghang... tapi tak kesampaian... bot kecik...

    cik ||aLeaSaRa|| ......
    haaa...udah keluo pun.... sile le bace...

    ReplyDelete
  24. ahhahaha xD rasa takut naik benda alah tu.. kalau jatuh kang.. -,- *cm la sorang2..ehhehe xD

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss